Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Αγγλικά με δημιουργική διδασκαλία

Μαθήματα Αγγλικά με δημιουργική διδασκαλία

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικά με δημιουργική διδασκαλία; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αγγλικά με δημιουργική διδασκαλία Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αγγλικά με δημιουργική διδασκαλία εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Δυτική θεσσαλονίκη 15€
Και Online
 Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών  ON LINE.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη 15€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με ειδίκευση στη Γλωσσολογία (ΕΚΠΑ).
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Πεπειραμένη καθηγήτρια φιλόλογος με μητρική γλώσσα και ειδίκευση στην διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας (M.V.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ρόδος 15€
Δια ζώσης
Ονομάζομαι Ευαγγελία και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Exeter.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 18€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες, όλων των επιπέδων  Προετοιμασία για διπλώματα  A1-C2  Καλοκαιρινά εντατικά μαθήματα
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα, Ελλάδα 20€
Και Online
NATIVE speaker English teacher of Greek-British origin, with experience in all ages and backgrounds, support of communicative learning & learning by doing, καθηγήτρια Αγγλικών -…
Έκπτωση για γκρουπ
Ιωάννινα 12€
Δια ζώσης
Ονομάζομαι Γεωργιάδη Στεφανία και είμαι 23 ετών.Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
online 20€
Και Online
Native speaker, καθηγήτρια αγγλικών παραδίδει μαθήματα για όλα τα επίπεδα μόνο online. Μαθήματα σε ενήλικους για πτυχία ή για έμφαση στον προφορικό λόγο.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Παλλήνη 14€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σημαντική εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και…
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα κέντρο 5€
Δια ζώσης
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου στα επίπεδα pre-junior, junior a & b και senior a-d.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Ίλιον 13€
Δια ζώσης
Καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών με υποτροφία και πείρα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές όλων των επιπέδων.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 10€
Δια ζώσης
Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., με ειδίκευση στην Αγγλία πάνω στην ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες αναλαμβάνει την φύλαξη-δημιουργική απασχόληση και ενισχυτική…

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...