Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρομποτικής

Μαθήματα Ρομποτικής

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ρομποτικής; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ρομποτικής Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ρομποτικής εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Ηράκλειο Κρήτης 15€
Και Online
Έμπειρος καθηγητής στον Προγραμματισμό Python σε πανεπιστημιακό επίπεδο και σε εκπονήσεις εργασιών.
Έκπτωση για γκρουπ 13 Κριτικές
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 13€
Και Online
Λέγομαι Σπύρος Ράλλης και είμαι Πτυχιούχος Μαθηματικών και Πληροφορικής. Διδάσκω Πληροφορική ,Μαθηματικά και Ρομποτική σε Ιδιωτικό σχολείο από το 2008 μέχρι και σήμερα.
2 Κριτικές
Κερατσίνι 20€
Και Online
Καθηγητής πληροφορικής αναλαμβάνει τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα πληροφορικής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για Γ Λυκείου και προετοιμασία απο Β λυκείου 
Αθήνα 20€
Και Online
Βιολογία όλων των βαθμίδων και προετοιμασία για Πανελλήνιες, SAT Subject Test in Biology E/M, IB Biology, AP Biology.  Φυσική & Χημεία Δημοτικού, Γυμνασίου και Α
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Βόλος 13€
Και Online
Έχοντας εμπειρία σε προετοιμασία πανελληνίων, αναλαμβάνω την διδασκαλία του μαθήματος των μαθηματικών, σε παιδιά γυμνασίου, γενικού λυκείου και ΕΠΑΛ στην πόλη του Βόλου και του Αλμυρού. …
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 18€
Και Online
Αριστούχος φοιτητής Πληροφορικής ΑΠΘ και επιτυχόν πανελληνίων 2020-2021 με βαθμό 19 χιλιάδες μόρια προσφέρει μαθήματα σε:
Έκπτωση σε ανέργους
Αγία Παρασκευή 18€
Και Online
Είστε γονείς ενός μικρού εφευρέτη; Θέλετε να προσφέρετε στο παιδί σας την ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο της τεχνολογίας και της ρομποτικής; Είμαι εδώ για να βοηθήσω!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ίλιον 5€
Και Online
Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές επιπέδου Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Ενήλικες, Φοιτητές και σε Άτομα με Αναπηρία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 18€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής,απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής,Υπολογιστών και επικοινωνιών του ΑΤΕΙ Σερρών (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος),παραδίδει μαθήματ
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20€
Δια ζώσης
Μαθήματα για φοιτητές, σε προγραμματισμό, σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, λειτουργικά συστήματα, δομές δεδομένων, αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, C/C++, Java, δίκτυα υπολογιστών.
Βόρεια & Ανατολικά Προάστια 15€
Και Online
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Παν. Πατρών.​
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 15€
Δια ζώσης
Ειδική Παιδαγωγός- Εκπαιδευτικός Ρομποτικής,  αριστούχος (Βαθμός πτυχίου 9.05/ 10) με: 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα για ηλεκτρονικα καταστήματα, επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και εκπόνηση εργασιών. 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Φλώρινα 15€
Και Online
Αναλαμβάνω μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Φοιτητές αλλά και Ενήλικες και προσαρμόζω τη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες τους. 
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 13€
Και Online
Μαθήματα Ζωγραφικής Ελεύθερο σχέδιο, χρώμα, σύνθεση, θεωρία και ιστορία της τέχνης. Τα μαθήματα γίνονται  κυρίως σε γκρουπ. Μαθήματα κόμικ - animation
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...