Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

IB Chemistry

Μαθήματα IB Chemistry

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα IB Chemistry; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα IB Chemistry Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα IB Chemistry εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Κηφισιά 45€
Και Online
Δεν απαντώ σε μηνύματα σε αυτές τις πλατφόρμες μιας και οι πλατφόρμες αναζήτησης ιδιαίτερων έχουν αυξηθεί, καθώς και το κόστος τους.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Χαλάνδρι 25€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εξειδίκευση στη Φυσικοχημεία από το πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι.
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Αθήνα 35€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής στη Μοριακή Ιατρική Βιοπαθολογία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Μαρούσι 20€
Και Online
Aριστούχος απόφοιτος Τμήματος Χημείας EKΠΑ με εμπειρία 5 ετών, αναλαμβάνω μαθητές Λυκείου για μαθήματα Χημείας.
Έκπτωση για γκρουπ
Κηφισιά 22€
Και Online
Βιοχημικός & Βιοτεχνολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος  στη Δημόσια Υγεία της Εθνικης Σχο
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Κορινθία 20€
Και Online
   Είμαι MSc Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια
Μαρούσι 25€
Και Online
Είμαι κάτοχος δυο πτυχίων, το πρώτο στη Φαρμακευτική Χημεία από το University of Dundee και το δεύτερο στα Μαθηματικά από το The Open University (UK) καθώς και ενός μεταπτυχιακού…
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 50€
Και Online
Κάτοχος πτυχίου Χημείας, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ανόργανη Χημεία και Τεχνολογία και Διδακτορικού (ΕΚΠΑ). Μαθήματα (εξ αποστάσεως) σε φοιτητές, μαθητές λυκείου,…
Έκπτωση για γκρουπ
Αθήνα 15€
Και Online
Απόφοιτη από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ στη Γαλλία με πτυχίο στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ανθρώπινη Κλινική Εμβρυολογία και Υποβοηθούμενη…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...