Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Στοιχεία Παθολογίας

Μαθήματα Στοιχεία Παθολογίας

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Στοιχεία Παθολογίας; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Στοιχεία Παθολογίας Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Στοιχεία Παθολογίας εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας Online σε μαθητές Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου καθώς και σε μαθητές ΕΠΑΛ και Φοιτητές.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Πάτρα 16€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι ως καθηγήτρια Βιολογίας σε μαθητές λυκείου και σε φοιτητές εδώ και 15 χρόνια.
Έκπτωση σε αδέρφια
Πειραιάς 15€
Και Online
Έχοντας αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα της Υγείας μέσα από τις σπουδές μου ως Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων,  ως φοιτητής Ποδιατρικής στο QMU .
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Ηράκλειο Κρήτης 10€
Και Online
Καλησπέρα σας παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, χημείας, γεωγραφίας, μικροβιολογίας, ανατομία-φυσιολογίας,   υγιεινής σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, α και β λυκείου, ΕΠΑΛ. …
Έκπτωση σε πολύτεκνους
ιδιαίτερα μαθήματα
Κατερίνη 12€
Και Online
Βιολογός, απόφοιτη από το ΑΠΘ και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, με εκπαιδευτική επάρκεια σεμινάριο στην εκπαίδευση.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αττική Νέα Σμύρνη 12€
Και Online
Τελειόφοιτη Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Προηγμένης Μαιευτικής Φροντίδας και κάτοχος εκπαιδευτικής επάρκειας με διετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης παραδίδει ιδιαίτερα…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Μελισσοχωρι Θεσσαλονίκης 10€
Και Online
Φοιτήτρια του Βιολογικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου παραδίδει μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Έκπτωση σε αδέρφια

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...