Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Αγγλικά Online

Μαθήματα Αγγλικά Online

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικά Online; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αγγλικά Online Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αγγλικά Online εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Ασπρόπυργος , Ελευσίνα, Αθήνα 20€
Και Online
Με άδεια  Αγγλικής Διδασκαλίας, πάνω από 12 έτη εμπειρίας και έχοντας παρακολουθήσει 2ετές πρόγραμμα σεμιναρίων-μαθημάτων στο
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Σάρτη Χαλκιδική 25€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Γαλλικής, Αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας. 
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Χαλκίδα 15€
Και Online
Μαθήματα Αγγλικών ONLINE σε μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών παραδίδονται από καθηγήτρια με επταετή διδακτική εμπειρία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 4 Κριτικές
Ρόδος 17€
Και Online
- Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων. Διαθέτω πολυετή πείρα και προσαρμόζω την ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας στις ανάγκες του μαθητή.
Έκπτωση σε αδέρφια
Πάτρα 18€
Και Online
Πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή πειρα,αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα από προσχολική ηλικία μέχρι και το πτυχιο.Με ιδιαίτερη έμφαση στα κενά των…
Αθηνα 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας  εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου (online) σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία.
4 Κριτικές
Online 15€
Και Online
Móνo online: Μαθήματα Αγγλικών, Ισπανικών και Ελληνικών για ξενόγλωσσους σε όλα τα επίπεδα από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές και πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία.
Έκπτωση σε αδέρφια
Καλλιθέα Αθήνα 13€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα αγγλικων online και δια ζώσης στον χώρο μου, με μεγάλη εμπειρία και αξιοπιστία.Αναλαμβάνω προετοιμασια ολων των εξετάσεων αναγνωρισμένων από ΑΣΕΠ και…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Τρίκαλα 10€
Και Online
Ως ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών από το 2011 και καθηγήτρια αγγλικών από το 2007 γνωρίζω με σιγουριά το δρόμο για την επιτυχία!
Έκπτωση σε αδέρφια
Αλιμος 7€
Και Online
Καλησπέρα. Κάνω διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών. Επίσης μπορώ να αναλάβω κ μεταφράσεις κειμένων από ελληνικά σε αγγλικά κ το ανάποδο. Τιμές συζητήσιμες ανάλογα το επίπεδο 
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών από φοιτητή Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Τιμές συζητήσιμες κατόπιν συνεννόησης Δυνατότητα και για online μαθήματα
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Χαλάνδρι, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Ψυχικό, Φιλοθέη, Βριλήσσια, Μελίσσια 20€
Και Online
Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και των φιλολογικών μαθημάτων της Α' και Β' Λυκείου.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα, Ζωγράφου 15€
Και Online
Ρωσίδα καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε ελληνόφωνους, ρωσόφωνους και αγγλόφωνους μαθητές. Όλα τα επίπεδα Τιμή 15 ευρώ ανά ώρα.
1 Κριτική
Online 12€
Και Online
Παραδίδω online μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype σε ενήλικες καθώς επίσης και σε μαθητές όλων των βαθμίδων και επιπέδων Β1-C2. Έχω πολυετή εμπειρία επί 28 συναπτά έτη.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Τρίκαλα 10€
Δια ζώσης
Καθηγήτρια Αγγλικών, πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Γερμανικού Πανεπιστημίου Uni Essen-Duisburg,…
Έκπτωση σε αδέρφια

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...