Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη / Ανάληψη 30€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος προγραμματιστής και Web Designer με πλούσια επαγγελματική εμπειρία 17 ετών στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Ρόδος 18€
Και Online
Έμπειρος Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης από το Πανεπιστήμιο…
Γλυφαδα 18€
Και Online
Είμαι κάτοχος πτυχίου Bachelor στην Πληροφορικής και δύο ακόμα πτυχίων Master's από πανεπιστήμια της Αμερικής και της Αγγλίας.
Έκπτωση σε ανέργους
Βουλιαγμένη 15€
Και Online
Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΑΠ, εργαζόμενη στον τομέα της Πληροφορικής και της Διδασκαλίας από το 1990 προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε διάφορους τομείς της Πληροφορικής σε…
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδω θερινά μαθήματα προετοιμασίας στο μάθημα ανάπτυξης εφαρμογών (ΑΕΠΠ) και μαθήματα εισαγωγής στο προγραμματισμό scratch, καθώς και σε python,html, CSS, JavaScript.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αττική 20€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής με 25έτη προϋπηρεσία παραδίδει μαθήματα Πληροφορικής, ΑΕΠΠ, Digital Marketing, Microsoft 365.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Γλυφάδα 25€
Και Online
Αναζητάτε εξατομικευμένη εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής;
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Νέα Ιωνία 15€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του ΠΑΔΑ (προπτυχιακό) καθώς και απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΕΚΠΑ (μεταπτυχιακό), παραδίδω μαθήματα…
Αθήνα/ online 18€
Και Online
Παραδίδω Ιδιαίτερα Μαθήματα Προγραμματισμού & Web Development σε HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Bootstrap (responsive design), jQuery, XML, JSON, AJAX, Python, C#, Java καθώς και…
Έκπτωση σε ανέργους 4 Κριτικές
Ρέθυμνο 15€
Και Online
Είμαι Web Designer και παραδίδω μαθήματα για σχεδιασμό ιστοσελίδων & e-shop με Wordpress - Kadence Blocks για custom design από το μηδέν χωρίς έτοιμα theme/templates.
Έκπτωση σε ανέργους
Πεύκη 15€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ και φοιτητές. Πολυετής εμπειρία σε τμήματα πληροφορικής ιδιωτικού τομέα.
Έκπτωση σε πολύτεκνους 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Κάτοχος Πτυχίου Πληροφορικής (ΑΕΙ), Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική. Παραδίδω μαθήματα σε
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Δια ζώσης
Υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Μαθηματικός και Πληροφορικής, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και…
Έκπτωση για γκρουπ

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...