Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

IB Modern Greek

Μαθήματα IB Modern Greek

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα IB Modern Greek; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα IB Modern Greek Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα IB Modern Greek εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Νέοι Επιβάτες 10€
Και Online
Απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου του Μονπελλιέ με ειδίκευση στην τεχνική μετάφραση και γλώσσες εργασίας τη γαλλική και την αγγλική και του τμήματος…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής πείρα στην προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Μελίσσια, Αθήνα 50€
Και Online
Αγγλική γλώσσα & λογοτεχνία, IB, Διπλωματικό Σώμα, Business English
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Φιλόλογος με μεταπτυχιακό στη Γαλλία και εμπειρία στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων (σε Γυμνάσιο και Λύκειο) και της γαλλικής γλώσσας, αλλά και στην προετοιμασία…
Έκπτωση σε ανέργους
Αθήνα 35€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής στη Μοριακή Ιατρική Βιοπαθολογία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αγρίνιο 15€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ -με ειδίκευση στην Γλωσσολογία -παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε προσιτές τιμές.
Έκπτωση σε πολύτεκνους 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Γεια σας, αν είστε μαθητής/ φοιτητής και χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με φιλολογικά μαθήματα ή/και Αγγλικά, θα χαρώ να κάνουμε μαζί μαθήματα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 10€
Δια ζώσης
Είστε έτοιμοι για ατομική εκπαίδευση που ξεχωρίζει; Είμαι μία καθηγήτρια με πενταετή εμπειρία, προσφέροντας εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη υποστήριξη σε μαθητές όλων των επιπέδων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...