Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κριτικές μαθητών

3718 μαθητές μιλούν για την εμπειρία τους με τους καθηγητές που βρήκαν για ιδιαίτερα μαθήματα μέσα από το idietera.gr!

Ο κύριος Μιχαήλ ήταν ο τέλειος καθηγητής και με βοήθησε πάρα πολύ στην προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές καθώς κάναμε online μαθήματα για 1 χρόνο. Είναι μεθοδικός και δεν εστιάζεται μόνο στην διδασκαλία αλλά στον τρόπο διδασκαλίας που θα βοηθήσει καλύτερα τον μαθητή και στην κάλυψη ελλείψεων από προηγούμενες χρονιές, τα οποία βέβαια είνα ιδιαίτερα σημαντικά για την σωστή κατανόηση της θεωρίας και την εύκολη επίλυση των προβλημάτων. Επίσης λύνει κάθε απορία και ερώτηση με μεγάλη προθυμία, εμπνέει τους μαθητές του και τους στηρίζει ψυχολογικά. 

Μελέκ Κεχαγιά

Διαθέτει έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο διδασκαλίας, εστιάζοντας στην επαρκή κατανόηση της γλώσσας, μέσα από πολλα παραδείγματα, προσωπικές σημειώσεις και συχνές επαναλήψεις. Εμπνέει εμπιστοσύνη και συνέπεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Ζαχαρίας Βουτσής

Ένας απο τους καλύτερους καθηγητές που είχα ποτέ. Σου τα διδάσκει όλα με τόσο ευχάριστο και ομορφο τροπο! 

Κράνια Μιχαέλα

Η Εύα είναι η καλύτερη καθηγήτρια ξένων γλωσσών που είχα! Είναι πολύ μεθοδικη, οργανωτική κ πάντα με πολύ καλή διάθεση κ μεράκι σε κάθε μάθημα! 

Κάναμε μαζί την προετοιμασία για το CELI3 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βγάλαμε την ύλη από τρία διαφορετικά βιβλία και πολλές σημειώσεις. Πάντα με την καλύτερη καθοδήγηση της, με υπομονή κ επιμονή από τα πιο απλά μέχρι τα πιο δύσκολα σημεία! 

Το επίπεδο των εξετάσεων μου φάνηκε σχετικά εύκολο και θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής προετοιμασίας που κάναμε! 

Θέλω να ευχαριστήσω την Εύα για την άριστη  συνεργασία που είχαμε και για το πόσο με βοήθησε να καταφέρω τον στόχο μου! 

Την συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!!! 

Καρατσορη Κυριακή

Πολύ καλή καθηγήτρια, με συνέπεια και όρεξη! Δεν μας απογοήτευσε στα 4 χρόνια που ήταν καθηγήτρια της κόρης μου από 3η γυμνασίου έως 3η Λυκείου. Το σπουδαιότερο δεν ήταν πως πήγαμε καλά στις πανελλήνιες αλλά το ότι κατάφερε να πείσει την κόρη μου να ασχολείται πολυ λιγότερο με το κινητό και τα social media! <3

Λανταβού Διονυσία

Η καλύτερη δασκάλα. Με χιούμορ και γέλιο όταν πρέπει. Όμως και με αυστηρότητα όταν άλλοτε πρέπει. Με πολλές γνώσεις και αγάπη για αυτό που κάνει.

Σπανός Λεωνίδας

Απο που να αρχισω! Αρχισα και εκανα μαθημα με την κυρια Άννα εδω και ενα χρονο για πανελλήνιες και πραγματικα εχει Τελεια αποτελέσματα . Ειναι καταπληκτική στην δουλεια της με ορεξη να μας γεμίσει γνώσεις . Λόγω του μικρου της ηλικίας της με εκανε να δεθω μαζι της Οχι μονο σαν δασκαλα και να μπορω να της λεω τα παντα και πραγματα εκτος μαθήματος. Ειναι μια καθηγήτρια που θα πρότεινα πολυ γιατι αγαπαει αυτο που κανει και φαινεται!

Κατερινα

Λοιπον απο που να αρχισω! Εκανα με την κυρια Άννα μαθημα εξ αποστάσεως διοτι Εγω μενω Αθηνα. Ειναι πραγματικα Τελεια καθηγήτρια και φαινεται πως αγαπαει αυτο που κανει και εχει ορεξη να γεμίσει γνώσεις τα παιδια. Λόγω το μικρο τις ηλικίας της με εκανε να δεθω μαζι της και να μπορω να της πω τα παντα ακομα και πραγματα Οχι του μαθήματος. Ειναι ενας ανθρωπος με θέληση και ευγενια μεσα της και με Τελεια αποτελέσματα ! 

Παγκαλου Κατερινα

Η καλύτερη! Δεν πιστεύαμε  ότι το διαδικτυακό μάθημα θα είναι ισάξιο με το ιδιαίτερο από κοντά. Με την κυρία Μαριλένα έγινε πράξη! Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, συνεχίζουμε την συνεργασία μας και η μικρή πετάει στην έκθεση , όπως μας λένε πια στο σχολείο.

Παναγιώτα Χιλλελη

Η Μόνικα είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για το αντικείμενό της, η οποία καταφέρνει να στρέψει την προσοχή των μαθητών στην ουσία και να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσα από μια πληθώρα ασκήσεων ή θεμάτων προς συζήτηση που καθιστά ολοκληρωμένη τη μάθηση. Πιστεύω ότι το μάθημα μαζί της προσφέρει όχι μόνο την απαραίτητη εξοικείωση με τη δομή του πτυχίου και τις γνώσεις που αυτό απαιτεί, αλλά και ευρύτερες γνώσεις για την ισπανική κουλτούρα και θέματα κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος. 
Αξίζει <3

Ρομποτή Αναστασία

Η διδασκαλία της Ρουμανικής γλώσσας από την κυρία Ludmila είναι πραγματικά εξαιρετική και αξίζει κάθε έπαινο. Η αφοσίωση, η υπομονή και η δημιουργικότητά της κάνουν την εκμάθηση όχι μόνο αποδοτική αλλά και ευχάριστη. Με την αγάπη της για τη γλώσσα και τη διδασκαλία, καταφέρνει να εμπνέει όλους τους μαθητές και να τους παρακινεί να βελτιώνονται συνεχώς. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι σύγχρονες και αποτελεσματικές, ενώ η προσέγγισή της συμβάλλει σημαντικά στην κατανόηση και την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων. Η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία που καλλιεργεί δημιουργούν ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Με την βοήθεια της έχω δει τεράστια διαφορά στις γνώσεις μου, έχω καλύψει κενά του πανεπιστημίου και έχω αγαπήσει την γλώσσα. Για την κυρία Ludmila ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και αποκτά μια θέση στην καρδιά της. Εγώ την ευχαριστώ θερμά για όσα μου πρόσφερε και για όσα θα συνεχίζει να προσφέρει και σε εμένα και σε όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν!

Μαριλένα

Καταπληκτική καθηγήτρια και εξαιρετικός άνθρωπος!!! Χάρη στη βοήθεια της όχι μόνο συνέχισα το μεταπτυχιακό μου στην Διαχείριση Πολιτισμού και Τέχνης , αλλά επιπλέον οι βαθμοί μου είναι άριστοι!! Απόλυτα καταρτισμένη, άμεση ανταπόκριση κάθε στιγμή που χρειάστηκα βοήθεια.

Καραδημητριου Κατερινα

Καταπληκτικός καθηγητής και άνθρωπος!!! Αποφάσισα να πάρω ένα πτυχίο αγγλικών σε μεγάλη ηλικία. Με βοήθησε πάρα πολύ να αποβάλλω το άγχος μου και να νοιώσω οικεία. Αγαπάει  πολύ την δουλειά  του!! Έχει μεταδοτικότητα, μεράκι και  μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση. Σου  δίνει έξυπνα tips, με αποτέλεσμα  το μάθημα να γίνεται μαζί του διασκέδαση. Τον ευχαριστώ πολύ!!!

Γεωργιάδου Ρωξάνη

Είναι πολύ καλός δάσκαλος, επεξηγηματικός και μεταδοτικός, που προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει τις γνώσεις του. Μας έδωσε άφθονο υλικό και τα μαθήματα είχαν πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

Χριστοδουλίδου Παναγιώτα

Εξαίρετος!

tsag Giannis

Αγαπημένος μου δάσκαλος!

Του οφείλω την επιτυχία μου!

Μέθοδος, οργάνωση, μεταδοτηκότητα, γώσεις, επικοινωνία, χιούμορ, ξεχωριστό ενδιαφέρον για την προσωπική μας πρόοδο, προάγει το ομαδικό πνεύμα....

Johnson Mary

Η καλύτερη καθηγήτρια. Ανέλαβε την κόρη μου από πολύ χαμηλό επίπεδο στο γυμνάσιο και έφτασε σε σημείο να γράψει 18αρια στις πανελλήνιες. Μεθοδικότητα, πάρα πολύ καλή προσέγγιση του μαθητή και κυρίως δεν κοροϊδεύει τους γονείς με ψέματα. Πολλές φορές μου είπε πράγματα που με απογοήτευσαν για τις επιδόσεις της κόρης μου αλλά με την επιμονή της επήλθε τρομερή βελτίωση. Μαριλένα σε ευχαριστούμε! 

Χαραλαμποπούλου Κική

Η κόρη μου  έκανε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών μέχρι την απόκτηση του πτυχίου Lower, με τον κύριο   Παπαμιχαήλ Στράτο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτικός, με βαθιά γνώση της αγγλικής γλώσσας και μεθοδικότητα στη διδασκαλία. Οι διδασκαλίες του ήταν πάντα καλά οργανωμένες και αποτελεσματικές, με έμφαση στην ανάπτυξη όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων (κατανόηση, γραφή, ανάγνωση και προφορική έκφραση) , δημιουργώντας παράλληλα ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τον τρόπο διδασκαλίας αλλά και από το ήθος  και την αξιοπρέπεια του.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κ. Παπαμιχαήλ Στράτο σε οποιονδήποτε επιθυμεί να μάθει ή να βελτιώσει τα αγγλικά του.

Γιαλούρη Αλεξάνδρα

Η συνέπεια, η μεταλαμπάδευση της γνώσης, η κατανόηση και η αφομοίωση της διδακτικής ύλης ήταν λίγα απο τα χαρακτηριστικά που με οδήγησαν στην απόκτηση του πτυχίου μου. Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε.

Σαββαΐδης Θεόδουλος

Συνεπής στη δουλειά του και μεταδοτικός. Εμπνέει εμπιστοσύνη στους μαθητές και πείθει με την ευγένεια και το ήθος του.  

Τσουρούς Πάνος