Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

IB Mathematics

Μαθήματα IB Mathematics

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα IB Mathematics; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα IB Mathematics Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα IB Mathematics εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Μαρούσι, Κηφισιά, Θρακομακεδόνες, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια 50€
Και Online
Είμαι έμπειρος καθηγητής μαθηματικών σε ιδιωτικό σχολείο IB της Αθήνας.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 20€
Και Online
Έμπειρος καθηγητής με πείρα 14+ ετών, έχοντας αναλάβει 320+ φοιτητές με 6000+ ώρες διδασκαλία,  αναλαμβάνει ιδιαίτερα ηλεκτρολογίας, πληροφορικής, μαθηματικών, φυσικής…
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 13€
Και Online
Λέγομαι Σπύρος Ράλλης και είμαι Πτυχιούχος Μαθηματικών και Πληροφορικής. Διδάσκω Πληροφορική ,Μαθηματικά και Ρομποτική σε Ιδιωτικό σχολείο από το 2008 μέχρι και σήμερα.
2 Κριτικές
Βόρεια Προάστια 40€
Και Online
Διδάκτορας θεωρητικής Φυσικής (MSc, PhD, PostDoc), με πολυετή διδακτική πείρα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές IGCSE και International Baccalaureate στη Φυσική (IB Physics) και…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Online 50€
Και Online
Ονομάζομαι ΔημήτρηςΧαραλαμπίδης και είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνδεθώ μαζί σου σχετικά με το ενδιαφέρον σου να βρεις έναν καθηγητή για τα μαθήματα μαθηματικών.
Έκπτωση σε αδέρφια
Γαλάτσι, Αθήνα 15€
Και Online
Φοιτητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές…
Έκπτωση σε αδέρφια 8 Κριτικές
Athens 50€
Και Online
Mathematics and Physics lessons offered in Athens area or online by an experienced teacher with international background.
Έκπτωση για γκρουπ
ιδιαίτερα μαθήματα
Σε όλη την Αττική 25€
Και Online
Είμαι υποψήφιος διδάκτορας (PhD), με γενικότερο αντικείμενο τα μαθηματικά μοντέλα στην Νευροβιολογία (ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), κάτοχος μετ
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 35€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής στη Μοριακή Ιατρική Βιοπαθολογία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αθήνα 20€
Και Online
Διπλωματούχος κάτοχος Integrated Master ( M.Sc ) της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα - Κέντρο 30€
Και Online
Αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων Λυκείου,ΠροτύπωνΓυμνασείου και Λυκείου, καθώς και μαθητών που έχουν επιλέξει το πρόγραμμα…
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Χαλάνδρι 30€
Και Online
Είμαι καθηγητής μαθηματικών. Διδάσκω στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2004. Έχω συνεργαστεί με περισσότερους από 1500 μαθητές σε τάξεις , ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης και online .
Έκπτωση σε αδέρφια
Κορινθία 20€
Και Online
   Είμαι MSc Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 25€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών , Φυσικής και Χημείας στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Δια ζώσης
Υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Μαθηματικός και Πληροφορικής, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και…
Έκπτωση για γκρουπ

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...