Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζούγρου Μυρτώ-Αφροδίτη

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τελειόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, σε όλα τα Φιλολογικά μαθήματα στη Θεσσαλονίκη. Παρέχεται επίσης η υπηρεσία Online μαθημάτων. Παραδίδονται μαθήματα ΚΑΙ σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχεται παράλληλη στήριξη. Η τιμή είναι προσιτή και συζητήσιμη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπάρχει αγάπη για το αντικείμενο και για τα παιδιά και θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να επιτευχθεί μια αποτελεσματική διδασκαλία. Η πρόθεσή μου είναι να δοθεί έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μαθητή, στις ιδιαίτερες ικανότητες και ανάγκες του. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι σύγχρονο, έτσι ώστε να είναι και πιο ενδιαφέρον και οικείο προς τους μαθητές, και φυσικά δωρεάν.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω αναλάβει ιδιαίτερα μαθήματα παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και την προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Έχω επίσης εμπειρία με παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.
Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση σε Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, όπου είχα την ευκαιρία για λίγες ώρες, να διδάξω τα μαθήματα της Έκθεσης, της Ιστορίας και των Αρχαίων και να ζήσω το σχολικό περιβάλλον από την οπτική του διδάσκοντα. Επίσης, έχω διδαχθεί στη σχολή μου διδακτικές μεθοδολογίες για κάθε φιλολογικό μάθημα και έχω εκπαιδευτεί στο να δημιουργώ σχέδια μικροδιδασκαλίας για αυτά.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές