Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δασκαλούδη Κυριακή

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας παραδίδονται από κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου της έδρας της ρωσικής φιλολογίας(Πανεπιστήμιο του Κουμπάν,Κρασνοντάρ,Ρωσία),με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Ρωσικής γλώσσας ως ξένης και κάτοχο πτυχίου του Κρατικού Πανεπιστήμιο της Μόσχας για όλα τα επίπεδα. Εμπειρία στη διδασκαλία ,πλούσιο υλικό ,επιπρόσθετες σημειώσεις. Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Ακόμα, παραδίδονται εξειδικευμένα μαθήματα τα οποία σχετίζονται με τη χρήση της ρωσικής γλώσσας στον τομέα του τουρισμού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Mπορώ να φέρω τον ελληνόφωνο μαθητή σε πολυ στενή επαφή με τη λογική αυτής της γλώσσας και να του δώσω τα εφόδια εκείνα που θα τον κάνουν να την κατανοήσει και να την αφομειώσει το γρηγορότερο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Είναι εξαιρετική δασκάλα με πολλή όρεξη να βοηθήσει τον μαθητή, να του λύσει απορίες ώστε να εμπεδώσει στο μέγιστο βαθμό αυτό που διδάσκεται. Κατέχει άριστα το αντικείμενο που διδάσκει, κάτι που δεν είναι δεδομένο από την εμπειρία μου με άλλους καθηγητές. Τέλος, είναι πάντα πρόσχαρη και κάνει το μάθημα πολύ ευχάριστο. Σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για δασκάλα.

Βέργη Μαρία
22.03.2024