Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φιλιππόπουλος Ανδρέας

Γνωσιακή Επιστήμη
Κορυδαλλός, Νίκαια, Αιγάλεω, Κερατσίνι
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Γνωσιακή Επιστήμη Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φιλόλογος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, με πολυετή εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα, αναλαμβάνει μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Πεπειραμένος και στην προετοιμασία μαθητών για Πανελλήνιες Εξετάσεις (μαθητές Β' και Γ' Λυκείου Ανθρωπιστικής Κατεύθυνσης). 

Τα μαθήματα ειδίκευσής μου για την Κατεύθυνση είναι τα Αρχαία (Γνωστό και Άγνωστο) και η Έκθεση -Λογοτεχνία (Τεχνική και Έννοιες). Τα μαθήματα παρέχονται δια ζώσης ή διαδικτυακά. Παρέχεται υλικό προετοιμασίας, σύμφωνα με τα κριτήρια του Υπουργείου και το νέο τρόπο εξέτασης.

Για το Γυμνάσιο αναλαμβάνεται και παρέχεται υλικό σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα (Αρχαία, Ιστορία, Έκθεση, Λογοτεχνία).

Περιοχές: Δυτικά προάστια και κέντρο Αθήνας. Τιμές λογικές (αναλόγως την τάξη και τις ώρες).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσω της διδακτικής μου εμπειρίας και της μαθητοκεντρικής προσέγγισης, αποσκοπώ στην πλήρη κάλυψη των μαθησιακών αναγκών του μαθητή, την σωστή προετοιμασία του, τόσο για το σχολείο όσο και για τις εξετάσεις, αλλά και στη συνολική επανάληψη της ύλης, η οποία είναι καθολικά αναγκαία για τα παιδιά μετά από δύο χρονιές καραντίνας και διαδικτυακών μαθημάτων. Ως εκ τούτου, δε με αφορά η απλή μελέτη του μαθητή για το σχολείο, αλλά η βαθύτερη κατανόηση και αφομοίωση της σχολικής ύλης.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα, Κέντρο Προστασίας Παιδιού (διδασκαλία και υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες), 2012 -2013 και 2015
  • Ιδιαίτερα μαθήματα, 2014 -2021
  • Φροντιστήριο (2019 -παρόν)
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία από αγάπη για το αντικείμενο και όχι απλά σαν μέσο βιοπορισμού. Στόχος μου δεν είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μαθητών, ούτε η απλή καθημερινή προετοιμασία για τις ανάγκες του σχολείου μέσω της στείρας επίλυσης ασκήσεων. Αντίθετα, αποσκοπώ στη συστηματική ενασχόληση με τις ανάγκες του μαθητή, παρέχοντάς του όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από τη συστηματική ενασχόληση με τον μαθητή, τον έλεγχο των ασκήσεων και τη συμμετοχή του στο μάθημα. Επιπλέον, το υλικό είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να φανούν και να καλυφθούν τυχόν αδυναμίες, προσαρμοσμένο πάντα στις ανάγκες του ίδιου του μαθητή. Μέσω, λοιπόν, της συστηματικής διεπαφής και της μαθητοκεντρικής προσέγγισης επιτυγχάνεται ο προσδιορισμός του επιπέδου του μαθητή και η προσαρμογή του μαθήματος στις δικές του ανάγκες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Επεξηγηματικός, κατανοητός και το μάθημα πολύ ενδιαφέρον. Όλες μου οι απορίες λύνονται στο μάθημα, τα κενά μου έχουν καλυφθεί και νιώθω σιγουριά για τις πανελλήνιες.

Εύα
24.05.2021

Τρομερή μεταδοτικότητα και πολύ ενδιαφέρον μάθημα, κάναμε ιδιαίτερο από την Α Λυκείου πέρυσι και συνεχίζουμε!

Παναγιώτης Β
23.05.2021