Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τράνακας Μάριος

Κλασικός Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Κλασικός Φιλόλογος 2013 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κλασικός φιλόλογος, με εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ιδιαίτερα μαθήματα, αναλαμβάνει μαθητές όλων των τάξεων τού γυμνασίου και τού λυκείου στα φιλολογικά-θεωρητικά μαθήματα, καθώς επίσης και την άριστη και εγγυημένη προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η διδασκαλία γίνεται τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως!Παρέχεται υποστηρικτικό υλικό. Οι τιμές ξεκινούν από 10€ για γυμνάσιο και από 12€ για λύκειο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ένας σχετικά νέος καθηγητής που έχω τη δυνατότητα να στέκομαι δίπλα στα παιδιά και να αφουγκράζομαι τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές τους ανάγκες.Προσπαθώ να συμβάλλω κι εγώ με τον ρόλο μου τόσο στην ενίσχυση τής γνώσης τους όσο και υποστηρικτικά στην καταπολέμηση τού άγχους, και γενικά στη διαχείριση των προβληματισμών που τυχόν τα απασχολούν, εντός και εκτός μαθήματος. Είναι σημαντικό ένας εκπαιδευτικός να επιτελεί πολύπλευρο ρόλο και να μην περιορίζεται στην απλή μετάδοση γνώσεων! Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου ως λειτούργημα και πασχίζω να εκπληρώνονται πάντοτε οι στόχοι που τίθενται από κοινού με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στο νησί όπου διαμένω και παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τα τελευταία 5 χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσω τής διδασκαλίας εμφυσάς τη γνώση, εμπνέεις μυαλά, διαμορφώνεις  κριτικούς και υγιείς χαρακτήρες και έτσι θέτεις τα θεμέλια για μια πιο άξια και καλοδομημένη κοινωνία, τής οποίας τα μέλη θα λειτουργούν με βάση συγκεκριμένες αρετές.Τα παραπάνω στοιχεία αποτελούσαν πάντοτε βασικούς μου στόχους γι' αυτό και επέλεξα τη διδασκαλία στη ζωή μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, είναι απαραίτητο να γίνεται μια πρώτη συζήτηση με τον μαθητή κατά την οποία ο ίδιος θα με ενημερώνει για το επίπεδό του, τα κενά και τις ελλείψεις που πιστεύει πως έχει.Ύστερα μέσω τής γραπτής και προφορικής αξιολόγησης στο πλαίσιο τού μαθήματος θα έχω τη δυνατότητα, ως εκπαιδευτικός, να ανιχνεύσω τις ουσιαστικές και συγκεκριμένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει και εν συνεχεία να προσαρμόσω το μάθημα στις δικές του απαιτήσεις, ώστε βαθμιαία να αρχίσει να εμφανίζεται η βελτίωση.Αναμφίβολα,λοιπόν, το μυστικό είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση τού κάθε παιδιού στη βάση πάντα τής ιδιαίτερης προσοχής εκ μέρους μου.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές