Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λινάρδου Αναστασία

Καλλιθέα, Αττικής
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Λινάρδου Αναστασία και είμαι φιλόλογος με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Αττική. Περιοχές κοντά στην Καλλιθέα θα διευκόλυναν περισσότερο. Παραδίδονται μαθήματα διαδικτυακά και δια ζώσης. Οι τιμές είναι συζητήσιμες. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπάω πολύ την δουλεία μου και τα παιδιά. Ασχολούμαι με κάθε μαθητή ξεχωριστά μελετώντας τις ανάγκες του και καλύπτοντας υπάρχοντα κενά. Έχω κάνει ετήσια εξειδίκευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Ειδική Αγωγή και συνεχίζω την εκπαίδευση μου με το αντίστοιχο Μεταπτυχιακό. Αυτό μου επιτρέπει να βγάζω εξατομικευμένα προγράμματα αναλόγως τις ανάγκες του μαθητή μου. Επιπλέον, έχω δουλέψει με παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων και μπορώ εύκολα να διαπιστώσω τις μαθησιακές αδυναμίες τους. Παρέχονται στοχευμένες υπηρεσίες με σκοπό την βελτίωση κάθε μαθητή. Το μάθημα πάντα γίνεται σε ευχάριστο κλίμα, είμαι επικοινωνιακή και οι σχέσεις μου με τους μαθητές μου είναι άψογες. 

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Φροντιστήριο Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης στην Νέα Ιωνία (εως και σήμερα). Έχω αναλάβει μαθητές όλων των βαθμίδων και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. 
  • Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Πολυδύναμο κέντρο στην Αθήνα.
  • Καθημερινή μελέτη και απασχόληση μαθήτριας Δημοτικού.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα σε Α' Λυκείου.
  • Πρακτική άσκηση σε κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν πάντα το όνειρο μου καθώς από μικρό παιδί ήθελα να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο. Η χαρά που παίρνεις όταν καταφέρνεις να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου και να εκμαιεύσεις τον καλύτερο εαυτό του μαθητή σου είναι απερίγραπτη. Η διαδικασία της μάθησης πάντα είναι ευχάριστη με την κατάλληλη καθοδήγηση!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η πρώτη επαφή με τον μαθητή σου δίνει μία ιδέα των αναγκών του. Παρόλ' αυτά μετά τα πρώτα μαθήματα αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές του ανάγκες αλλά και δυνατότητες σε κάθε μάθημα χωριστά. Στόχος μου είναι να κάνουμε τις δυνατότητες του μαθητή περισσότερες ώστε και ο ίδιος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να γίνει καλύτερος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαιρετική  καθηγήτρια. Μεγάλη κατανόηση σε αυτά που διδάσκει. Ευχάριστη προσωπικότητα 

Ονα τεμε
16.11.2021