Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γρηγοράκου Σταματίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδω μαθήματα γαλλικών διαδικτυακά με πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους,ο μαθητής σε λίγους μόνο μήνες έχει αναπτύξει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και οδεύει προς την απόκτηση της πλήρης γνώσης των γαλλικών.  Προσφέρονται επίσης 'ολα τα βιβλία και το υλικό χωρίς καμία επιβάρυνση του μαθητευόμενου.

Μαθαίνοντας όχι  μόνο τη γαλλική γλώσσα αλλά και τον γαλλικό πολιτισμό έτσι ώστε να νιώθουμε οικεία με την γαλλική κουλτούρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Από το 2015 που ξεκίνησα να φοιτώ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών  ανακάλυψα οτι το πάθος μου ειναι η εντατική εκμάθηση, αλλά και να βρίσκω συνέχεια καινούργιο υλικό ή να το δημιουργώ μόνη μου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία 6 χρόνων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς και σε μαθητευόμενους με μαθησιακές δυσκολίες

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Διότι είναι μια επιστήμη που αν την αγαπάει αυτός που την εξασκεί μπορεί συνέχεια να βρίσκει καινούργιες μεθόδους με στόχο την κατάκτηση της μάθησης από τον μαθητή με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή φαίνονται από τον τρόπο που μαθαίνει  εκπαιδευτικες αναγκες ενος μαθητη φαινονται απο τον τροπο που μαθαινει και αποστηθιζει για παραδειγμα αν ειναι κινεσθετικος και χρειαζεται την ασκηση και τη δημιουργια ετσι ωστε να κατακτησει την γνωση,ετσι αναλογα με τις αναγκες του καθε μαθητη ξεχωριστα δημιοργειται ενα προγραμμα.Επισης αναλογα με τον λογο για τον οποιο θελει να μαθει την γλωσσα,και ποσο πολυ το θελει ο ιδιος 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές