Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαριάννα

Η κ. Φυλλιώ είναι όχι μόνο εξαιρετική καθηγήτρια αλλά και υπομονετικός και ενθαρρυντικός άνθρωπος, χαρακτηριστικά απαραίτητα για έναν εκπαιδευτικό. Ξεκίνησα φέτος τα ιταλικά έχοντας περιορισμένο χρόνο και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα άρχισα να καταλαβαίνω τη γλώσσα και να βελτιώνομαι στον γραπτό και προφορικό λόγο. Θα συνεχίσω, ώστε να δώσω το συντομότερο για το diploma.

Η κ Φυλλιώ με διευκόλυνε σε πολλές περιπτώσεις με το πρόγραμμα, όποτε η δουλειά μου ήταν η αιτία να αλλάξουμε μέρα και ώρα του μαθήματος, κατανοώντας τις δυσκολίες μου. Πραγματικά οι προσωπικές της σημειώσεις είναι καταπληκτικές, οργανωμένες, ευανάγνωστες, κωδικοποιημένες, ώστε να σου μένουν στη μνήμη κατευθείαν όλα τα γραμματικά φαινόμενα και βοηθούν απίστευτα. Τα βιβλία που προτείνει η κ. Φυλλιώ έχουν τόσο ωραία δομή και είναι τόσο κατανοητά, με τόσο ωραία παραδείγματα που πραγματικά σε κάνουν να αγαπήσεις την ιταλική γλώσσα!

Η ίδια δίνει μεγάλη σημασία και στο λεξιλόγιο και η κάθε λέξη των κειμένων που μελετάμε αποτελεί το έναυσμα για να μάθω πολλές συνώνυμες και παράγωγες λέξεις! Επειδή είμαι κι εγώ καθηγήτρια, κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πόσο βαθιά γνώση της ιταλικής γλώσσας έχει η κ. Φυλλιώ και με πόση ευκολία μεταδίδει τις γνώσεις της! Και επειδή πιστεύω ότι η διδασκαλία απαιτεί εκτός από γνώση και ταλέντο, η κ. Φυλλιώ το έχει σίγουρα! Ανυπομονώ για τη συνέχεια και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μάθει γρήγορα και σωστά τα ιταλικά και να πάρει το πτυχίο. Κ. Φυλλιώ σάς ευχαριστώ για όλα!  Μαριάννα                                                                                                                     

Μαριάννα