Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραπιπέρης Γιώργος

Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής
Πτυχίο - Φιλόλογος 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου (Αρχαία και Έκθεση, Β' Λυκείου - Αρχές Φιλοσοφίας)

Τιμή -> 10€/ώρα.  Γιώργος Καραπιπέρης

Περιοχές : Εύοσμος, Κορδελιό, Κέντρο (κατόπιν συνεννόησης).

!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ MESSENGER, TO PROFILE ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω την ικανότητα να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες ενός μαθητή, όταν πραγματικά δυσκολεύεται καθώς και όταν θέλει να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα μαθήματα. Η ενασχόλησή μου με αυτό, οδήγησε στην περαιτέρω εξέλιξή μου ως εκπαιδευτικός, συντονίζοντας τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις με τις νέες τεχνολογικές κατευθύνσεις που πέρνει η εκπαίδευση. Είμαι διατεθιμένος να προωθώ την γνώση που απαιτείται με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για να εξοικειωθεί ο μαθητής και να νιώσει άνετα, ενώ μπορώ να διαμορφώσω την ύλη του εκάστοτε μαθήματος σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαιδευτικής διαχείρησης μέσα από σημειώσεις, ασκήσεις και θεωρητικών στοιχειών, ικανών να αναπληρώσουν τα κενά του.

Επαγγελματική Εμπειρία

Μέσω του τμήματός μου έχω παρακολουθήσει διδακτικές μεθοδολογίες των 3 βασικών φιλολογικών μαθημάτων(έκθεση,αρχαία,ιστορία) και έχω διδάξει σε δημόσιο σχολείο ως πρακτικάριος. Έχω επίσης ασχοληθεί για ένα χρόνο πλήρως με παιδιά τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα με τα σχολικά τους μαθήματα, αναπληρώνοντας τα κενά τους και ενισχύοντας τις γνώσεις τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα προωθεί την γνώση και την παιδεία εν γένει. Στόχος μου ως εκπαιδευτικός είναι να καταλαβαίνει το παιδί αυτό που διαβάζει και αυτό που μαθαίνει και μέσω αυτού να αντιλαμβάνεται την αξία πίσω από τις λέξεις. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες ενός μαθητή αξιολογούνται με βάση την όρεξή του να προσπαθήσει να ξεπεράσει τα εμπόδια που έχει. Βεβαιώς και θα προσπαθήσω να καταλάβω που βρίσκεται το επίπεδο των γνώσεών του μέσα από ένα σύστημα αξιολόγησης στην ύλη που έχει ήδη διδαχθεί, αλλά θα δώσω επίσης βαρύτητα στην όρεξη, την ψυχολογία και την αφοσίωσή του κατα τη διάρκεια.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές