Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιαννακαρου Γεωργία

έως 50 ετών
Περιστέρι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια Αγγλικής και Ιταλικής Γλώσσας, με Μεταπτυχιακό Τίτλο από το University of Cambridge, με πολυετή διδασκαλία σε Ελλάδα και Εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και Ιταλικών, είτε online, είτε διά ζώσης. Αποτελεσματική διδασκαλία με εξάσκηση σε όλα τα skills, αναλαμβάνω είτε μαθητές σχολείων, είτε φοιτητές ή ενήλικες, για απόκτηση πτυχίων όλων των επίσημων ξενόγλωσσων φορέων, καθώς και προετοιμασία για απόκτηση ΙELTS Academic/General, για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό αντίστοιχα. Διδάσκω, επίσης, Business English & Italian, καθώς και Ορολογίες. Μεγάλη μεταδοτικότητα, 100% επιτυχία στην απόκτηση πτυχίων, κατανόηση και άριστη επικοινωνία με όλους. Βρίσκομαι στο Περιστέρι και αναλαμβάνω από όλες τις περιοχές. Miss Georgia

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί έχω αποδεδειγμένη 100% επιτυχία σε εξετάσεις πτυχίων (Cambridge, Michigan, Pearson, LRN, ESB, NOCN, KΠΓ, etc) μαθητών και ενηλίκων (ατομικά ή μικρά group). Διαθέτω ευελεξία στα ωράρια και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, οδηγώ τους μαθητές μου σε απόκτηση πτυχίων με σύγχρονη, όμορφη και ευχάριστη διδασκαλία, είτε διά ζώσης είτε online, ή με blended teaching. Αγαπώ τους μαθητές και η διδασκαλία μου είναι μαθητοκεντρική και συμμετοχική. Προωθώ την αγάπη για την Αγγλική γλώσσα και καλλιεργώ το ενδιαφέρον για την αγγλική κουλτούρα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πολυετή εμπειρία διδασκαλίας (25 χρόνια) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό (Πανεπιστήμιο Cambridge Αγγλία, ΝΑΤΟ Αnglo-Italian Montessori School Nάπολη Ιταλίας),

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ τη διδασκαλία, έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή σε αυτή και εργάζομαι πέρα των 25 χρόνων με μεγάλη αφοσίωση και επιτυχία στο αντικείμενο αυτό. Εκτός των διετών Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Cambridge Αγγλίας και τη διδασκαλία μου εκεί, καθώς και στη Νάπολη Ιταλίας, έχω παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, έχω συμμετάσχει σε workshops επίσημων Αγγλικών και Αμερικανικών φορέων (University of Cambridge, British Council, Hellenic American Union, University of Perugia etc). για την απόκτηση ειδικών δεξιοτήτων (Διδασκαλία σε Άτομα με Μαθησιακές Δυσκολίες, Διδασκαλία σε Ενήλικες, Διδασκαλία για Ειδικούς Επαγγελμαιτικούς Σκοπούς, Διδασκαλία για Θεραπευτικούς Σκοπούς μέσω παιχνιδιών, θεάτρου, λογοτεχνίας, μουσικής και τέχνης κ.α.). Στόχος μου είναι οι μαθητές μου να είναι ευτυχισμένοι μαθαίνοντας και να μαθαίνουν ευτυχώντας μέσα από την επαφή με τις ξένες γλώσσες και πολιτισμούς που διδάσκω (Αγγλικά, Ιταλικά). 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από ενδελεχή συζήτηση (είτε διά ζώσης είτε τηλεφωνικά ή online) που προηγείται των μαθημάτων, καταγράφεται το ιστορικό με τις ανάγκες και τις εκπαιδευτικές ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή-μαθήτριας. Για όσους το επιθυμούν, διατίθεται και Ερωτηματολόγιο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές