Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιοβάνου Αλεξάνδρα

Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Γιοβάνου Αλεξάνδρα και είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος ''Σύγχρονες τάσεις στη γλωσσολογία για εκπαιδευτικούς'' του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού και αναλαμβάνω την καθημερινή μελέτη τους καθώς και ενισχυτικά μαθήματα. Εργάζομαι σε ιδιωτικό σχολείο στην Ανατολική Αττική και διαθέτω πολυετή εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κάθε παιδί όπως και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και με ξεχωριστές ανάγκες. Η αγάπη και αφοσίωση μου στα παιδιά μου δίνει κίνητρο να δώσω μέσω της διδασκαλίας όσα περισσότερα εφόδια μπορώ σύμφωνα με τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού.

Στόχος της διασκαλίας μου είναι να βρίσκονται σε θέση οι μαθητές, μακροπρόθεσμα, να ανεξαρτηποιηθούν στη μαθησιακή διαδικασία καθώς και να μην σταματήσουν να εξελίσσονται. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Όταν πρόκειται για μαθητή των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, μέσα από την μελέτη και σε συνεργασία με τον κηδεμόνα γνωρίζουμε μαζί τις ανάγκες και τις δυνατότητες μας. Σε μαθητές μεγαλύτερων τάξεων δίνονται συγκεκριμένες ασκήσεις στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά έτσι ώστε να γνωρίζω το επίπεδο του μαθητή αλλά και τυχόν κενά ή απορίες που υπάρχουν. Στην πορεία των μαθημάτων, πέραν της μελέτης, χορηγώ εξατομικευμένο υλικό ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές