Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεωργιόπουλος Αχιλλέας

Καλαμάτα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Υποψήφιος φοιτητής στο τμήμα μαθηματικών αναζητά μαθητές επιπέδου δημοτικού και γυμνασίου ώστε να αποκτήσει τις πρώτες εμπειρίες του στον χώρο της διδασκαλίας, βοηθώντας τους μαθητές σημαντικά στην ανάπτυξη των γνώσεών τους σχετικά με τα μαθηματικά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γνωρίζω καλά τα μαθηματικά και θεωρώ ότι μπορώ να διδάξω μέχρι το επίπεδο του γυμνασίου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος τόσο ο μαθητής όσο και εγώ θα εξελισσομαστε. Επιπλέον ο πατέρας μου είναι έμπειρος μαθηματικός και μπορεί να με βοηθήσει αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα, ωστόσο θεωρώ ότι έχω μεταδοτικότητα και μπορώ να διακρίνω τις ανάγκες του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν έχω επαγγελματική εμπειρία καθώς πρόσφατα τελείωσα με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Έχω σκοπό να φοιτήσω στο τμήμα μαθηματικών και τώρα θέλω να δημιουργήσω επαγγελματική εμπειρία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία και η επαφή με μαθητές ήταν πάντα στα ενδιαφέροντα μου διότι αισθάνομαι ευχαρίστηση όταν μεταδίδω τις γνώσεις μου και είμαι αισιόδοξος ότι έχω την ικανότητα να το πραγματοποιήσω

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ποικίλουν ανάλογα με τον μαθητή. Για να τις καταλάβω θα χρειαστεί να μιλήσω μαζί του, να μου εκφράσει τα ενδιαφέροντα αλλά και τα σημεία στα οποία συναντά δυσκολία. Μετά θα χρειαστούν κάποια μαθήματα ώστε να παρατηρήσω τυχόντα κενά στη μέχρι τώρα γνώση του, τα οποία θα φροντίσω να καλυφθούν 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές