Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαμπροπούλου Εύα

Βιολόγος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Βιολόγος 2019 Επαληθευμένο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, τμήματος Βιολογίας, παραδίδω μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες, με έμφαση στην κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών και συστημάτων.

Η παράλληλη εκπόνηση μεταπτυχιακού προγράμματος πάνω στην Έρευνα και τις Εφαρμογές των Βιολογικών επιστημών μού έδωσε τη δυνατότητα να εμβαθύνω στην κατανόηση των θεωρητικών προϋποθέσεων της επιστήμης της Βιολογίας, αλλά και στις σύγχρονες εφαρμογές του αντικειμένου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο ενθουσιαμός μου για την επιστήμη της Βιολογίας υπήρξε ο καταλύτης για να επιλέξω τις ακαδημαϊκές σπουδές μου στο πεδίο αυτό, κάτι που θα ήθελα να μεταδώσω στους μαθητές μου, ώστε να αποκτήσουν τα αναλυτικά εργαλεία σκέψης και να ανταποκριθούν στις γνωσιακές ανάγκες του μαθήματος.

Είμαι υπομονετική και μεθοδική και με όπλο μου την αγάπη για το αντικείμενο θα καταφέρω να αποσαφηνίσω και να κάνω κατανοητούς τους απαιτητικούς όρους της Βιολογίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που αγαπώ. Θα μου δώσει τη δυνατότητα να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της Βιολογίας. Μέσω αυτής θα μπορέσουν να βάλουν τα θεμέλια ώστε να ανταποκριθούν στις γνωστικές απαιτήσεις του μαθήματος στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος, εκπληρώνοντας τους στόχους τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζητώντας μαζί του για τη σχέση που έχει με το αντικείμενο της Βιολογίας, τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην τάξη και τις προσδοκίες του σε σχέση με το μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές