Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σεγκάνι Ανδρέας

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω Ιδιαίτερα και μη μαθήματα Μαθηματικών σε ολες τις βαθμίδες εκπαίδευσης εκτός της ανώτατης. Θα ήθελα πολύ να επιλαγώ ως δάσκαλος επειδή μπορώ να μεταδώσω πολύ εύκολα τη γνώση μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επειδή μπορώ να συνεργαστώ σε άριστο επίπεδο με τους μαθητές . Μπορώ να αντιληφθώ τις ανησυχίες και να αντιμετωπίζω οποιαδήποτε προβλήματα που ατιμετωπιζει ένας μαθητής. Θεωρώ οτι ενας νέος συνεργάζεται καλύτερα απο κάποιον μεγαλύτερο. Άλλωστε, στις Πανελλήνιες έγραψα τον μέγιστο βαθμό (20) και στη σταδιοδρομία μου στο Πανεπιστήμιο στα δύο εξαμηνα εγραψα 9,5 σε σχετικά μαθήματα , οπότε θεωρώ ότι έχω πάνω απο την επαρκή γνώση . Επιπλέον ειμαι ευέλικτος στο ωράριο , η τιμή ειναι συζητήσιμη και τα πρώτα μαθήματα ειναι δωρέαν , ως δοκιμή. Τέλος , ως προς τον τρόπο διδασκαλίας γίνεται πλήρης αναφορά και κατανόηση της θεωρίας και έπειτα εφαρμογή της σε προβήματα μέσω παραδειγμάτων και επισήμανση των καίριων σημείων της. Στον τρόπο εκπαιδευσης βοηθά και ο εξοπλισμός μου καθώς διαθέτω γραφίδα και κατάλληλο πρόγραμμα για τις ασκήσεις και τη θεωρία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω βοηθήσει φίλους μου σε μη επαγγελματικό περιβάλλον για προετοιμασία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 και 2021  ,  σε Γενικό Λύκειο , ώντας και εγω μαθητής της χρονιας 2021.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου ειναι η επιτυχία του μαθητή αν πρόκειται για Λύκειο , και η θεμελίωση της γνώσης και η απόκτηση της ικανότητας της ουσιαστικής μελέτης , στις χαμηλότερες βαθμίδες. Παρ' όλα αυτά ουσιαστικός στόχος μου είναι η εξέλιξή μου ως άνθρωπος μεταλαμπαδεύοντας γνώσεις μου σε άλλα άτομα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις εκπαιδευτικές αναγκες ενός μαθητή θα τις αντιληφθώ από τον τρόπο επικοινωνίας μου μαζί του καθώς και με διάφορα τεστ και διαγωνίσματα στα οποία τα ερωτήματα θα καλύψουν όλο το εύρος της ύλης  (θεωρία και ασκήσεις απο ολα τα κεφάλαια) καθώς και απο τις ασκήσεις για το σπίτι που θα μου στέλνουν , στις οποίες δεν θα δίνονται οι λύσεις τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές