Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιατί να μάθω Τούρκικα;

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είναι πάντα καλή ιδέα και τα τουρκικά είναι μια από τις πιο όμορφες γλώσσες στον κόσμο. Ο τουρκικός πολιτισμός και η ιστορία είναι πλούσια και ποικιλόμορφη, με μακρά παράδοση λογοτεχνίας, τέχνης και μουσικής

Η τουρκική έχει περισσότερους από 80 εκατομμύρια ομιλητές, καθιστώντας την την έβδομη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Ομιλείτε από πολλούς ιδιαίτερα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Είναι επίσης μία από τις έξι επίσημες γλώσσες των Ηνωμένων Εθνών.

Το τουρκικό αλφάβητο βασίζεται σε μια τροποποιημένη λατινική γραφή και περιέχει 29 γράμματα, κάτι που το κάνει διαφορετικό από το αλφάβητο των 26 γραμμάτων των αγγλικών.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες διαφορές μεταξύ των κανόνων της τουρκικής και της αγγλικής γραμματικής και της δομής των προτάσεων που μπορεί να είναι δύσκολο να μάθουν οι αγγλόφωνοι.

Ωστόσο, εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, οι καθηγητές μας για ιδιαίτερα μαθήματα τούρκικων θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τουρκικά!

Η εκμάθηση τουρκικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε έναν εντελώς νέο κόσμο πολιτισμού και ευκαιριών. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο εφόδιο και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες καριέρας και απασχόλησης στο μέλλον. 

Μαθαίνοντας Τούρκικα:

  1. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε την ομορφιά του τουρκικού πολιτισμού, της ιστορίας και της γλώσσας.
  2. Με την Τουρκία να είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρώπη, η εκμάθηση της Τουρκικής θα σας προσφέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
  3. Η εκμάθηση τουρκικών μπορεί να ανοίξει ευκαιρίες για άτομα που θέλουν να εργαστούν ή να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Η εκμάθηση τουρκικών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε μια νέα κουλτούρα και να κάνετε νέους φίλους. Μπορεί επίσης να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να προχωρήσετε στην καριέρα σας.