Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόλλια Σοφία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τωρινή φοιτήτρια ιατρικής πρώην υποψήφια 2ου πεδίου, με πολυετή εμπειρία μαθηματικών διαγωνισμών και εκτεταμένη ενασχόληση με διάφορα βιοϊατρικά πρότζεκτ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, όχι όμως προετοιμασία για Πανελλήνιες.

ΓΜΟ απολυτηρίου:20

Βαθμός πανελληνίων στο 2ο επιστημονικό πεδίο: 19.158 μόρια με 19.8 Μαθηματικά

Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο στην Πανελλήνια μαθηματική Ολυμπιάδα

Τετραετής εμπειρία στην μελέτη μαθητών στο μάθημα των Μαθηματικών με στόχο την διασκεδαστική κατανόηση του μαθήματος, την κάλυψη των κενών και πάντα με σαφή βελτίωση της βαθμολογίας και την βοήθεια με τις εργασίες για το σπίτι.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω δουλέψει κάποια χρόνια με μαθητές και όντας κάπως πιο κοντά και στην ηλικία και στην όλη εκπαιδευτική διαδικασία μπορώ να τους καταλάβω καλύτερα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία στην μελέτη ποικίλων επιπέδων μαθητών για σχολικά Μαθηματικά με άνοδο των βαθμών τους και επιτυχία στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει το αντικείμενο των Μαθηματικών και θεωρώ ότι ο τρόπος διαδασκαλίας στο σχολείο μπορεί πάντα να μην είναι ο κατάλληλος για κάθε μαθητή. Έχοντας ξεκινήσει και εγώ η ίδια ως μια μαθήτρια που ξεκίνησε την 1η Γυμνασίου χωρίς να ξέρει την προπαίδεια και κατέληξε να διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς στο Λύκειο καταλαβαίνω την αξία του να καλύπτεις κενά και δίνεις στους μαθητές τρόπους κατανόησης. Όπως και γω, μπορεί κανείς αν είναι συνεργάσιμος, να φτάσεις από το να μην είναι καλός στα Μαθηματικά όχι μόνο στο να περνάει το μαθήμα αλλά να τα αγαπάει κιόλας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα δίνω ένα σύντομο τεστ αξιολόγησης ανάλογα την τάξη και εντοπίζω ποιες θεματικές χρειάζονται επανάληψη ή και διαδασκαλία από το 0.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές