Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαρία Παπαζέκου

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Γλωσσολογία. Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και στην Διδακτική της ελληνικής γλώσσας και πιστοποιήσεις στην Ειδική αγωγή και την Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Έχω πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και κυρίως στην διδασκαλία της Γλώσσας-Έκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών. Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά (online) σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναλαμβάνω και την προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ ότι κάποιος θα άξιζε να με προτιμήσει, γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, πάντα ήμουν επιμελής κι αυτό φαίνεται από τις άριστες επιδόσεις μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου και συνεπάγεται την εις βάθος γνώση των μαθημάτων που διδάσκω αλλά και γιατί είμαι ένας άνθρωπος με όρεξη να μεταδόσει τις γνώσεις και τις αξίες του στους μαθητές του. Στοχεύω πάντα υψηλά σαν άνθρωπος και θέλω να βελτιώνομαι και να μαθαίνω νέα πράγματα και επιδιώκω να περάσω στους μαθητές μου αυτή την νοοτροπία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία στην διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων με ειδίκευση στην Γλώσσα - Έκθεση και στα Αρχαία Ελληνικά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (ιδιαίτερα, φροντιστήριο, σχολείο).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει την διδασκαλία, γιατί από μικρή έβλεπα το μεγάλο "έργο" της μητέρας μου η οποία είναι εκπαιδευτικός Φιλόλογος και την θαύμαζα. Αγαπούσα το διάβασμα ανέκαθεν και είχα κλίση προς τα φιλολογικά μαθήματα και θεωρώ ότι η επαφή με τους μαθητές σου δίνει κίνητρο ώστε να εξελίσσεσαι διαρκώς σαν άνθρωπος. Ο κάθε μαθητής σε βοηθά να βελτιωθείς και ταυτόχρονα το να μπορείς να μεταδίδεις τις γνώσεις και τις αξίες σου στους μαθητές σου και να τους βλέπεις να βελτιώνονται είναι από τα καλύτερα "δώρα" που μπορεί να λάβει ένας καθηγητής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα προσπαθήσω να κατανοήσω τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις στο εκάστοτε αντικείμενο, το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αλλά και πού θέλει να φτάσει. Με βάση αυτά και μέσα από την συζήτηση και τις ασκήσεις, θα κατανοήσω τις ανάγκες του και θα δομήσω το μάθημά μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
11

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές