Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαιωαννίδης Γιώργος

Θεσσαλονικη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Επιδεικνύω ικανότητα να προσαρμόζομαι στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μάθησης για καθέναν από αυτούς. Έχω αναπτύξει καλές δεξιότητες επικοινωνίας και διαπροσωπικής σχέσης με τους μαθητές, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την αυτοπεποίθηση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με βάση τις ανάγκες και το επίπεδο του κάθε μαθητή, είμαι σε θέση να προσαρμόσω  και να δημιουργήσω ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μάθησης που θα  τον  βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους του .

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω αποκτήσει πάνω από 3 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Έχω επιτύχει θετικά αποτελέσματα, βοηθώντας τους μαθητές να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις επιδόσεις τους στα μαθηματικά και τη φυσική.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγάπη για τη μάθηση και τη μεταδοτικότητα: Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή αγαπώ τη μάθηση και θέλω να μοιραστώ αυτήν την αγάπη με τους μαθητές. Πιστεύω ότι η μάθηση είναι μια διαδικασία που μπορεί να εμπνεύσει και να μεταμορφώσει τους νέους ανθρώπους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αξιολογώ τις δεξιότητες και τις γνώσεις του μαθητή μέσω τεστ, ασκήσεων ή παραδειγμάτων εργασίας. Αυτό θα μου  δώσει μια ιδέα για τα αδύνατα σημεία και τις περιοχές που χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές