Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαριστές Δημήτρης

Πτυχία
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι 3ο-ετής φοιτητής στο τμημα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με τρεχούμενο μέσο όρο 8,13. Μου αρέσει η μετάδοση της επιστήμης των μαθηματικών και διαθέτω όρεξη για διδασκαλία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν διαθέτω επαγγελματική εμπερία. Παρόλαυτα, εδώ και 1.5 χρόνια βοηθάω φίλους, παιδιά γνωστών και συγγενικά πρόσωπα στα μαθηματικά τους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα ιδιαίτερα μαθήματα εκτενέστερα και πιο επαγγελματικά καθώς λόγω της πρόσφατης εμπειρίας μου με τις πανελλαδικές εξετάσεις και της διαρκής προστριβής μου με τα μαθηματικά της σχολής (που είναι αρκετά), μπορώ να προσφέρω αυτή την γνώση σε σημαντικό βαθμό. Επίσης, ως φοιτητής σε άλλη πόλη, ένα μικρό εισόδημα είναι ευνόητο-χρήσιμο για τα καθημερινά έξοδα. Από το να έκανα άσχετες με τον επαγγελματικό μου τομεά δουλειές, επέλεξα να ασχολήθω με κάτι πιο ουσιαστικό και συναφή με τις σπουδές μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αναλαμβάνω τόσο παιδιά λυκείου όσο και γυμνασιού. Το πρόγραμμα των μαθημάτων, θα εξατομικευθεί για τον μαθητή μετά απο μια συζήτηση μαζί του και αφού λάβω γνώση για το γνωστικό του/της επίπεδο στο εν λόγω μάθημα. Έχω ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και υλικό ασκήσεων, το οποίο βασίζεται στο υλικό που υιοθέτησα απο τον φροντιστή μου ως μαθητής και δεν αποκλίνει απο το ενδοσχολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Όντας πρώην μαθήτης που έκανα ιδιαίτερα, έχω βρεθεί σε αυτήν την θέση και μπορώ να κατανοήσω σε σημαντικό βαθμό τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών ώστε να τους βοηθήσω προσαρμόζοντας το μάθημα κατάλληλα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Αξιόλογος καθηγητής, δίνει έμφαση στα αδύναμα σημεία του μαθητή. Με βοήθησε στα μαθηματικά της σχολής μου.

Δημήτριος
26.11.2023