Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βιτσαξακη Ειρήνη

Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Ηράκλειο Κρήτης
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 2023
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι Πτυχιούχος καθηγήτρια Αγγλικών, απόφοιτη του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος ECPE Proficiency. Διαθέτω διδακτική επάρκεια, Άδεια Διδασκαλίας καθώς και πιστοποιητικό ολοκλήρωσης 9μηνου σεμιναρίου στην Ειδική Αγωγή. Επιπλέον, έχω εμπειρία τόσο στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων όσο και ως καθηγήτρια φροντιστηρίου και αναλαμβάνω μαθητές όλων των επιπέδων για ιδιαίτερα, δια ζώσης μαθήματα ή για μαθήματα εξ αποστάσεως. 

Προσφέρω:

-Προσιτές τιμές 

-Ειδικές τιμές για αδέρφια ή γκρουπ

-Δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων

-Δωρεάν σημειώσεις και έξτρα εκπαιδευτικό υλικό

-Το πρώτο μάθημα δωρεάν 

Περιοχή: Ζωγράφου, Κέντρο Αθήνας και οι γύρω περιοχές. 
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εκτός από τη μεγάλη μεταδοτικότητα που έχω, σημαντικό προσόν για το επάγγελμά μου, προσπαθώ να εφαρμόζω νέες τεχνολογίες και πρακτικές στην εκπαιδευτική διαδικασία προσαρμοσμένες στις δυνατότητες και ανάγκες του κάθε μαθητή. Δεν πιστεύω ότι η γνώση θα έπρεπε να είναι τυποποιημένη. Κάθε μαθητής πρέπει να μαθαίνει με το δικό του ρυθμό και τρόπο και αυτό προσπαθώ να επιτύχω. Επιπλέον, η εμπειρία που έχω, αν και λίγων χρόνων, μου επιτρέπει να ξέρω πώς να προσαρμόζομαι και να διαχειρίζομαι καταστάσεις καθώς έχω διδάξει σε παιδιά από έξι ετών έως και δεκαπέντε, ενώ έχω διδάξει και σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επαγγελματική Εμπειρία

3 χρόνια εμπειρία ως καθηγήτρια ιδιαίτερων μαθημάτων

2 χρόνια εμπειρία ως καθηγήτρια φροντιστηρίου

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο πρώτος άνθρωπος που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τη διδασκαλία ήταν η δική μυο καθηγήτρια Αγγλικών η οποία ήταν εξαιρετική σε αυτό που έκανε και έκανε και μένα να το αγαπήσω. Ωστόσο, βλέποντας τι συνέβαινε στο σχολικό περιβάλλον, ποτέ δε μου άρεσε το ότι η διδασκαλία Αγγλικών είχε πάντα συγκεκριμένη μορφή ανεξάρτητα από τον μαθητή. Κατά τη φοίτησή μου στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, έμαθα πολλά σχετικά με το πώς μπορεί ένα μάθημα να γίνει διαδραστικό, ενδιαφέρον και να περιέχει νέες τεχνολογίες και πρακτικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μαθητών. Όλα αυτά με ώθησαν στη διδασκαλία για να γίνω κι εγώ ίσως πηγή έμπνευσης για κάποιους μαθητές να αγαπήσουν τα αγγλικά ή, αν όχι, έστω να νιώσουν πιο σίγουροι και πρόθυμοι να εξελιχθούν σε αυτά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ένας εκπαιδευτικός μπορεί να αξιολογήσει σε ένα αρχικό στάδιο τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή μέσω συζήτησης με τους γονείς (αν πρόκειται για ανήλικο μαθητή) και τον ίδιο τον μαθητή, μελετώντας προηγούμενες εργασίες του παιδιού καθώς και μέσω κάποιας μορφής διαγνωστικού τεστ. Έτσι είναι σε θέση να κάνει μία αρχική εκτίμηση και στην πορεία των μαθημάτων μπορεί να επιβεβαιώσει ή να αναθεωρήσει την εκτίμηση αυτή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές