Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κηπουρός Άλκης

Πληροφορική
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ
Πιστοποίηση - Βεβαίωση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας 2021
Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ
Πτυχίο - Πληροφορική 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού Data Science του ίδιου τμήματος με αγάπη για τη διδασκαλία. Αναλαμβάνω προετοιμασία Πανελληνίων για το μάθημα ΑΕΠΠ, καθώς και μαθηματικά για μαθητές γυμνασίου και Α'-Β' λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μέθοδός μου στηρίζεται πολύ στις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή μου. Κατανοώ πλήρως το ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικά στυλ μάθησης (δίνοντας επίσης μεγάλη προσοχή σε άτομα με μαθησιακές ιδιαιτερότητες όπως δυσλεξία και ΔΕΠΥ/Διάσπαση Προσοχής). Όλο το μάθημα προσαρμόζεται στο στυλ μάθησης στο οποίο είναι πιο δυνατός ο κάθε μαθητής για να φτάσει σε σίγουρη επιτυχία. Επίσης παρέχονται και εξατομικευμένες σημειώσεις, οι οποίες θα παρέχουν αναλυτική εξήγηση του κεφαλαίου, λύσεις ασκήσεων με εξηγήσεις, μνημονικούς κανόνες και τρικς, και τέλος περίληψη με τις πιο σημαντικές έννοιες. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα απέκτησε νόημα καθώς ήμουν μαθητής τρίτης λυκείου και είχα την τύχη να μου διδάξει μαθηματικά ένας υπέροχος άνθρωπος και ακόμα καλύτερος καθηγητής ο οποίος με έκανε πρώτη φορά να κατανοήσω ουσιαστικά το μάθημα, τις έννοιες και τί κρύβεται πίσω από αυτές. Έτσι ένιωσα την αρχική δυσκολία του μαθήματος να γίνεται εν τέλη γοητεία. Από αυτό λοιπόν ξεκίνησε και η δικιά μου επιθυμία να θέλω να περάσω αυτήν την εμπειρία που είχα και σε άλλους μαθητές. Γιατί με τον κατάλληλο τρόπο, ακόμα και τα πιο περίπλοκα πράγματα μπορούν να γίνουν όμορφα. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η σωστή επικοινωνία με το μαθητή. Μέσα απο το διάλογο μπορώ να προσαρμόσω τη διδακτική μέθοδο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που έχει, καθώς και να γίνονται συνεχείς προσαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες του την εκάστοτε χρονική περίοδο. Θα γίνονται αξιολογήσεις για τον εντοπισμό κενών και αδυναμιών και άμεση κάλυψη αυτών για να σιγουρευτεί η σωστή πορεία του μαθήματος. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές