Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μιχόπουλος Παναγιώτης

Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο,
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Δίπλωμα - Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών 2010
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Διπλωματούχος της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παραδίδει κατ'οίκον ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Προσφέρεται διδασκαλία εμπλουτισμένη με εφαρμογές και παραδείγματα από τον φυσικό κόσμο με σκοπό την βαθύτερη κατανόηση των μαθημάτων και την ενεργοποίηση κινήτρων των μαθητών για μελέτη και εμβάθυνση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διδασκαλία δεν πραγματοποιείται μόνο με τις κλασσικές μεθόδους αλλά συμπεριλαμβάνονται και εφαρμογές, παραδείγματα και νοητικά παιγνίδια για την βαθύτερη κατανόηση των μαθημάτων. Η πολυετής εμπειρία και η αγάπη για την διδασκαλία είναι παράγοντες που βοηθούν τους μαθητές να αγαπήσουν τα μαθηματικά και την φυσική. Στόχος της διδασκαλίας είναι και η δημιουργία ερεθισμάτων με σκοπό την ενεργοποίηση των κινήτρων για εμβάθυνση και μελέτη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων μαθηματικών και φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου διαφόρων επιπέδων (ολοκλήρωση της τάξης, βελτίωση βαθμολογίας, επιτυχία σε πανελλήνιες εξετάσεις, κ.α.). Εργασία σε φροντιστήρια για μαθητές Γυμνασίου και σε διαδικτυακές παραδόσεις μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη για την διδασκαλία ανέκυψε τα πρώτα φοιτητικά χρόνια μέσω συγκυριών. Η ικανοποίηση από την επιτυχία των μαθητών, γνωρίζοντας ότι υπήρξε και από μέρους του καθηγητή συνεισφορά, αποτελεί κίνητρο για την ενασχόληση με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η παρακολούθηση μαθημάτων Διδακτικης στο πρόγραμμα σπουδών της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες ενός μαθητή. Βασική προτεραιότητα είναι ο μαθητής να διδακτεί να μαθαίνει. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
15

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές