Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βύσσιου Αποστολία-Σοφία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθηγήτρια Μαθηματικών και Φυσικής με εμπειρία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές απο Α'-Στ'Δημοτικού και Α'-Γ' Γυμνασίου! 

Τιμές συζητήσιμες! 

Περιοχή: Αθήνα 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω του αντικειμένου της σχολής που φοιτώ (Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) ασχολούμαι τόσο με τα μαθηματικά οσο και με τη φυσική. Η εκπαιδευτική διαδικασία με ενδιαφέρει πάρα πολύ και ασχολούμαι εξατομικευμένα με τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια μου, φροντίζοντας να καλύψω τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και να φτάσουμε μαζί στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής τα τελευταία 4 χρόνια! Έχω δουλέψει με παιδιά Δημοτικού από Α'-Στ'Δημοτικού, Γυμνασίου από Α'-Γ Γυμνασίου και με παιδιά Α'Λυκείου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι οι μαθητές να αποκτήσουν ενδιαφέρον για το κάθε μάθημα και ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες τους να ανακαλύψουν τις θετικές επιστήμες και να αποκτήσουν γερές βάσεις! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει εκπαιδευτικές ανάγκες οι οποίες διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία, το ενδιαφέρον και την αντίληψη. Για να καταλάβουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή πρέπει να δουλέψουμε εξατομικευμένα μαζί του και να δοκιμάσουμε τι ταιριάζει στον ίδιο τόσο σε επίπεδο μαθήματος οσο και σε επίπεδο διαβάσματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές