Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγγούση Γεωργία

Δασκάλα
πειραιάς
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 2022
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Master - 2022
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πτυχίο - Δασκάλα 2017
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Δασκάλα (πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτιου Πανεπιστημίου Θράκης) με διδακτική εμπειρία 6 ετών στα ιδιαίτερα μαθήματα, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Επιστήμες της Αγωγής και επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού. Επιπλέον, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη των μαθητών και την ενίσχυσή τους παρέχοντας πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εμπέδωση της γνώσης. Τιμή ανά ώρα 13-15€, αναλόγως με το επίπεδο και το είδος του μαθήματος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η 6ετής μου εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε συνδιασμό με την ενασχόλησή μου στην ειδική αγωγή μου επιτρέπει να παρέχω εξειδικευμένη διδασκαλία στους μαθητές, προσαρμόζοντας την προσέγγισή μου στις ατομικές ανάγκες και δυνατότητες τους. Επιπλέον, θα παρέχεται στους μαθητές επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό για την κάλυψη των γνωστικών ελλειμάτων και την εις βάθος εμπέδωση των γνώσεων. Τέλος, η μεθοδικότητα και η μεταδοτικότητα της διδασκαλίας μου αναδεικνύουν  τις δυνατότητες των μαθητών εξασφαλίζοντας την γνώση και την επιτυχία. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε σε παιδιά δημοτικού Α’,Β’,Γ’, Δ’ και Στ’ τάξης από το 2018 έως και σήμερα.

Εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης σε δημόσια σχολεία (2020-2023).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

 Μέσω της διδασκαλίας δημιουργείται  κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ μαθητή και δασκάλου στο οποίο οι μαθητές αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, αποκομίζουν νέες γνώσεις και εμπειρίες ενώ μπορούν να επηρεαστούν θετικά  αποκτώντας τα κατάλληλα εφόδια για τη μελλοντική τους πορεία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η συνεχής παρατήρηση, αξιολόγηση και ανατροφοδότηση οδηγούν ουσιαστικά στην κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή. Μέσω αυτών των διαδικασιών, μπορώ να προσαρμόσω τη διδασκαλία και την υποστήριξή μου προς τους μαθητές, ώστε να ανταποκριθώ στις ατομικές τους ανάγκες και να διευκολύνω τη μάθηση και την επιτυχία τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές