Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστόλου Αφροδίτη

Φαρμακευτική Χημεία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Master - Φαρμακευτική Χημεία 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Γειά σε όλους! Είμαι η Αφροδίτη, χημικός και κάτοχος μεταπτυχιακού. Παραδίδω μαθήματα Χημείας όλων των επιπέδων στις εξής περιοχές:  Ψυχικό, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Μαρούσι, Χολαργός, Παπάγου, Γουδί.

Ελάτε να κάνουμε το μάθημα ένα ευχάριστο ταξίδι γνώσης με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων σας. 

Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τους δύσκολους όρους της χημείας και να σας εμπνεύσω να την αγαπήσετε λιγάκι παραπάνω.

Εξάλλου, όλα είναι "θέμα χημείας" σε αυτή τη ζωή !

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο σκοπός μου είναι πάντα μέσα στη μία διδακτική ώρα να βοηθήσω τους μαθητές μου να επιτύχουν τους στόχους τους, κατανοώντας πλήρως τις έννοιες της χημείας και λύνοντας τους όλες τις απορίες τους. Τα μαθήματα γίνονται χωρίς άγχος και με ηρεμία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πολυετή εμπειρία διδάσκοντας θετικές επιστήμες σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αποφάσισα να επιλέξω τη διδασκαλία ως επάγγελμα όταν πριν 8 χρόνια μέσω ενός εθελοντικού προγράμματος που συμμετείχα ως φοιτήτρια βοήθησα μαθητές λυκείου στο μάθημα χημείας του τοπικού σχολείου. Περάσαμε μια εκπληκτική χρονιά στα πλαίσια της ενισχυτικής διδασκαλίας, βελτίωσαν τους βαθμούς τους, κατανόησαν πλήρως ότι από τα ρούχα μας έως τις ανθρώπινες σχέσεις όλα είναι "θέμα χημείας" και στο τέλος της χρονιάς μου είπαν ότι τους είχα εμπνεύσει να αγαπήσουν το μάθημα αυτό που μέχρι πρότινος απεχθάνονταν. Η καλύτερη ανταμοιβή για εμένα!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή προκύπτουν από την συζήτηση μαζί του και τα πρώτα μαθήματα που κάνουμε. Επικεντρώνομαι πάντα στο να εντοπίσω τα κενά που έχει και συζητάμε για τους στόχους του. Επίσης, σε περιπτώσεις μαθησιακών δυσκολιών, η διδασκαλία προσαρμόζεται κατά περίπτωση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η Αφροδίτη με βοήθησε πολύ να κατανοήσω δύσκολες έννοιες στη Χημεία και με κενά που είχα από πέρυσι που πήγαινα σε φροντιστήριο. Ξεκίνησα μαθήματα μαζί της πριν δύο μήνες και ήδη τη θεωρώ σούπερ. Είναι γλυκιά και χαμογελαστή. 

Διονυσία
17.09.2023

Η Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια με πολλές γνώσεις πάνω στην επιστήμη που διδάσκει και άπειρη υπομονή με τους μαθητές της. Οι βαθμοί μου βελτιώθηκαν πολύ και έβαλα πλέον στόχο την ιατρική. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης
17.09.2023