Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζηγιάννη Γεωργία

Δασκάλα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πτυχίο - Δασκάλα 2017
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Γεια σας! Είμαι Δασκάλα δημοτικού και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού. Εάν θέλετε λοιπόν τα μαθήματα του παιδιού σας να του φανούν "παιχνιδάκι" τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ και σύμφωνα φυσικά με όσα μου έχουν αναφέρει γονείς και παιδιά ότι είμαι αρκετά ευχάριστη και αγαπητή με τα παιδιά. Ωστόσο, προσπαθώ πάντα να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένη γίνεται με σκοπό τη διευκόλυνση των μαθητών/τριών μου, αλλά και της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα. Παράλληλα, είμαι αρκετά υπομονετική σεβόμενη πάντα τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε παιδιού. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια σε γνωστά φροντιστήρια της Αθήνας αναλαμβάνοντας τη μελέτη δημοτικού σε συνδυασμό με ιδιαίτερα μαθήματα. Επίσης, έχω εργαστεί σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο λόγος που έχω επιλέξει τη διδασκαλία είναι γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι κάθε παιδί δίνει τον δικό του αγώνα και προσπάθεια και γι αυτό τον λόγο είμαι διατεθειμένη να σταθώ δίπλα του σε ο,τι χρειαστεί, ώστε να κερδίσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα. Έτσι θεωρώ ότι όσες περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζει ένα παιδί τόσο μεγαλύτερο κίνητρο υπάρχει. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός παιδιού ετοιμάζω ένα ανάλογο υλικό το οποίο θα μπορέσει να μας καθοδηγήσει στο που θα χρειαστεί να εστιάσουμε περισσότερο. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές