Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μάρκου Ανδρέας

Μαθηματικός
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Μαθηματικός 4
Μάρκου Ανδρέας
- 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος Μαθηματικος (ΕΚΠΑ) με πάθος για τη διδασκαλία προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Με μια προσαρμοσμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση, προσφέρω στους μαθητές μου όχι μόνο την απαραίτητη γνώση, αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να επιτύχουν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διδασκαλία μου βασίζεται στην αλληλεπίδραση και την ενθάρρυνση του μαθητή. Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα θετικό και φιλικό περιβάλλον ώστε ο μαθητής να νιώθει άνετα να θέτει ερωτήσεις και να αναπτύσσει την εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω δύο χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μαθηματικών σε μαθητές όλων των επιπέδων. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων, αποκόμισα πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στον χώρο της εκπαίδευσης

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή πιστεύω πως η εκπαίδευση είναι η βάση για την ανάπτυξη των ατόμων και την πρόοδο της κοινωνίας. Η δυνατότητα να μοιραστώ τη γνώση μου και να εμπνεύσω τους μαθητές με το μάθημα των μαθηματικών με καθησυχάζει και με κάνει να νιώθω περηφάνια για το έργο μου. Η διδασκαλία είναι ένας τρόπος να συμβάλλω στην επιτυχία των μαθητών και να δημιουργήσω θετική αλλαγή στις ζωές τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατανοώ τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή με προσοχή και αφοσίωση. Αρχίζω ακούγοντας τους, αναλύοντας την ατομική τους πρόοδο και προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου ανάλογα. Επίσης, παρακολουθώ στενά την αντίδρασή τους στα μαθήματα για να εξασφαλίσω ότι έχουν την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.

Κατανοώ τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή με προσοχή και αφοσίωση. Αρχίζω ακούγοντας τους, αναλύοντας την ατομική τους πρόοδο και προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου ανάλογα. Επίσης, παρακολουθώ στενά την αντίδρασή τους στα μαθήματα για να εξασφαλίσω ότι έχουν την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία."

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής, υπομονετικός και πολύ βοηθητικός!

Λάσκου Αγγελική
04.10.2023