Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

΄Φαρδή Αποστολία

Ιωάννινα΄
Πτυχία
ΑΠΘ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φυσική 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής , ΑΠΘ και αναλαμβάνω την διδασκαλία των εξής μαθημάτων:

Φυσική Α,Β,Γ Γυμνασίου

Φυσική Α,Β Λυκείου

Online Μαθήματα μέσω Zoom, Skype

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι πολλοί μαθητές δυσκολεύονται να κατανοήσουν την Φυσική, με αποτέλεσμα να την αποφεύγουν ή να αδιαφορούν πλήρως. Πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα το ελλειπές διδακτικό υλικό που παρέχεται απο τα σχολεία και η απουσία διαδραστικού μαθήματος. Για να αποκτήσει ενδιαφέρον το μάθημα της Φυσικής πρέπει ο εκάστοτε διδάσκοντας να προσπαθήσει να κινήσει το ενδιαφέρον του μαθητή με σχετικά βίντεο, προσομοιώσεις (φιλικές προς τον μαθητή)  και πειράματα, όπου κρίνεται εύκολο. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με διδασκαλία της θεωρίας αποτελούν ένα ολοκληρωμένο μάθημα, αφήνοντας τον μαθητή ικανοποιημένο και με μία βαθύτερη κατανόηση της Φυσικής

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ως όντας φοιτήτρια βρίσκομαι σε άμεση επαφή με τον τομέα της εκπαίδευσης και γνωρίζω τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι μαθητές. Είναι σημαντικό για μένα να βοηθήσω τους μαθητές να διευκολυνθούν μέσω της διδασκαλίας μου και να μην νιώθουν ότι ευθύνονται για τυχόν δυσκολίες κατανόησης.

Η  ορθή διδασκαλία της Φυσικής μπορεί να μετατρέψει την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι μαθητές γι'αυτή και θα ήθελα να είμαι παράγoντας της αλλαγής αυτής. Υποστηρίζω ότι μπορεί να αναπτύξει την αντίληψη του μαθητή σε όλα τα στάδια της ζωής του ,καθώς βασίζεται σε απλά λογικά προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αναγνώριση των εκπαιδευτικών αναγκών του κάθε μαθητή γίνεται μέσω μίας συνεχούς διαδικασίας. Είναι σημαντικό για μένα μέσω συζητήσεων και ερωτήσεων να ακούω τις ανάγκες του μαθητή μου και βάσει αυτών να διαμορφώνεται το μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές