Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τουργέλης Νικόλαος

Ζωγράφου, Αττική
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Τμήμα Φυσικής 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Νικόλαος Τουργέλης , είμαι τελειόφοιτος φοιτητής στο τμήμα φυσικής ΕΚΠΑ και παραδίδω ιδιαίτερα στα μαθήματα Φυσικής , Μαθηματικών και Χημείας σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.Τα μαθήματα γίνονται είτε δια ζώσης στο χώρο του μαθητή είτε online μέσω skype με τη βοήθεια γραφίδας . Παρέχονται δικές μου σημειώσεις και εξωσχολίκο υλικό για ασκήσεις. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω όρεξη και μεράκι να βοηθήσω τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας σε οτιδήποτε με χρειαστούν.Παρέχω προσωπικές σημειώσεις και αρκέτες ασκήσεις μέσα από το σχολίκο βιβλίο και εξωσχολικά βοηθήματα για την καλύτερη εμπέδωση των παιδιών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε κέντρο μελέτης για 1 χρόνο και ασχολούμαι μέχρι σήμερα με ιδιαίτερα δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου παρέχοντας χειρόγραφες σημειώσεις και έξω σχολικό υλικό για καλύτερη εμπέδωση των μαθημάτων μέσω ασκήσεων σε συνδυασμό πάντα με το σχολικό βιβλιο .

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είμαι της άποψης ότι η πληροφορία και η γνώση πρέπει να μεταφέρεται και σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα παιδιά αποφάσισα πως θέλω να γίνω εκπαιδευτικός με μόνη μου μέριμνα τους μαθητές μου και τη μετάφορα της γνώσης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής, όπως και ο κάθε άνρωπος , έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και ο σκοπός μου είναι μέσα απο την γνωριμία μου με τον μαθητή και διάφορα τεστ ικανοτήτων να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ξεκινησα τον Ιούνιο θερινά μαθήματα με τον κ.Νικόλα σε μαθηματικα και φυσική για να καλυψώ τα κενά μου για την πρώτη λυκείου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη . Έχει παντα υπομονή και προθυμία να βοηθήσει παρά τις χαζές μου ερωτήσεις και απορίες. Θα συνεχίσω και αυτή τη χρόνια. Τον προτείνω!

Άννα Πάνου
15.10.2023