Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φακίτσα Μαρία

Βιολόγος
Neuroscience
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Βιολόγος 2020
University of Bordeaux
Master - Neuroscience 2023
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Βιολόγος, απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού 'Νευροεπιστήμες¨ του Πανεπιστήμιο του Μπορντό (University of Bordeaux) παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα εξ αποστάσεως σε φοιτητές τμημάτων συναφών με τη Βιολογία

Ενδεικτικά μαθήματα: Κυτταρική Βιολογία - Μοριακή Βιολογία - Νευροβιολογία - Ανοσολογία

Επίσης, προσφέρω υποστήριξη για επιμέλεια επιστημονικών εργασιών (προπτυχιακών - μεταπτυχιακών) καθώς και συμβουλευτική για αιτήσεις Erasmus και μεταπτυχιακών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με έμφαση σε πανεπιστήμια της Ευρώπης (προετοιμασία CV, motivation letter, συνέντευξη)

Από 8€/ώρα. Για το κόστος των εργασιών, παροχή συμβουλευτικής και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με το αντικείμενο και τις ώρες διδασκαλίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μεγάλη σημασία για μένα έχει η εξατομικευμένη διδασκαλία που προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε φοιτητή. Έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα "Εκπαιδευτική ψυχολογία" και "Διδακτική της Βιολογίας" κατά το 4ο έτος σπουδών μου και έχω διδαχθεί την ψυχολογία του μαθητή και τις ανάγκες του, ώστε να είμαι σε θέση να εφαρμόσω θεωρίες μάθησης, μεθόδους διδασκαλίας και αξιολόγησης δημιουργώντας ένα σχέδιο μαθήματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ατόμου. 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της πτυχιακής μου πραγματοποίησα εθελοντικά εργαστήρια σε άλλους προπτυχιακούς φοιτητές, συνεπώς έχω εμπειρία στη μετάδοση γνώσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα και παροχή σημειώσεων σε φοιτητές πανεπιστημίου τμημάτων συναφών με τη Βιολογία

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς ως φοιτητής, επιλέγω τη διδασκαλία για να κάνω τη ζωή των φοιτητών λίγο πιο εύκολη! Έπειτα από 6 χρόνια στο πανεπιστήμιο αναγνωρίζω τις ανάγκες ενός φοιτητή τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών όσο και σε μεταβατικό στάδιο για εύρεση μεταπτυχιακού και είμαι πρόθυμη να τους βοηθήσω για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η προσωπική μου εμπειρία στο πανεπιστήμιο αλλά και οι δεξιότητες που απέκτησα μέσω των μαθημάτων κατά το 4ο έτος σπουδών μου, που απαιτούνται για τη διδακτική επάρκεια, μου δίνουν την δυνατότητα να κατανοώ μέσω της συνομιλίας με τον εκάστοτε φοιτητή τι χρειάζεται για να μπορέσει να καταφέρει το καλύτερο δυνατόν!

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές