Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονόμου Κατερίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι πτυχιούχος στην Αγγλική Φιλολογία και native speaker της αγγλικής γλώσσας. Προσφέρω προσωπικά online μαθήματα αγγλικών για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.

Από τον αρχάριο που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στη γλώσσα, μέχρι τον επαγγελματία που ψάχνει για προσφορές εργασίας εντός και εκτός χώρας, η προσέγγισή μου είναι πάντα εξατομικευμένη και προσανατολισμένη στις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώ τη γλώσσα και τις διδακτικές μέθοδοι που μόνο ένας native speaker γνωρίζει, προκειμένου να σας βοηθήσω να επιτύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους στην αγγλική γλώσσα.

Διδάσκω με μια μέθοδο που είναι τόσο ευχάριστη όσο και αποτελεσματική, καθιστώντας την εκμάθηση μια ευχάριστη διαδικασία που οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα.

Οι τιμές μου είναι προσιτές και προσαρμόζονται στις διάφορες ανάγκες, ενώ προσφέρω επίσης ομαδικά μαθήματα για 2-3 μαθητές. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 55 λεπτά. Οι τιμές ξεκινούν από 15€ για ιδιαίτερο μάθημα και 11€ για ομαδική συνεδρία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η προσέγγισή μου στη διδασκαλία είναι πάντα εξατομικευμένη και προσανατολισμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Με οχτώ χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχω την ικανότητα να προσαρμόζω τις διδακτικές μου μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Χρησιμοποιώ τεχνικές και μεθόδους που είναι τόσο ευχάριστες όσο και αποτελεσματικές, καθιστώντας την εκμάθηση μια ευχάριστη διαδικασία που οδηγεί σε πραγματικά αποτελέσματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω οχτώ χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, κατά τη διάρκεια των οποίων έχω εργαστεί με μαθητές από όλες τις ηλικιακές ομάδες και επίπεδα. Αυτό με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να ανταποκριθώ σε διάφορες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι περισσότερο από μια επαγγελματική δραστηριότητα: είναι μια πηγή πραγματικής ικανοποίησης και πάθους. Με εμπνέει η ικανότητα να συμβάλλω στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων των ανθρώπων μέσω της γλωσσικής εκπαίδευσης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η πρώτη μου ενέργεια είναι πάντα μια αρχική αξιολόγηση, μέσω της οποίας κατανοώ το επίπεδο, τους στόχους και τις ανάγκες του μαθητή. Αυτό με βοηθά να δημιουργήσω ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας που θα ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετική εμπειρία με την Κατερίνα! Η διδασκαλία της είναι κατανοητή και πάντα ενδιαφέρουσα. Αισθάνομαι ήδη βελτίωση στα αγγλικά μου. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος
19.10.2023

Ξεκίνησα πρόσφατα μαθήματα με την Κατερίνα!είμαι ενθουσιασμένη!Η προφορά της είναι εξαιρετική και η κατανόηση του εκάστοτε μαθήματος είναι εύκολη και άμεση.εψαχνα καιρο καθηγητή να με βοηθήσει και τελικά χαίρομαι που ξεκίνησα μαζί της γιατί πραγματικά το μαθημα γίνεται ευχαριστα και νιώθω ότι δεν μου αφήνει κανένα κενό ή απορία.Τη συνιστω ανεπιφύλακτα .

Ελένη Αποστολοπούλου
19.10.2023