Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουρού Καδήρ

Αθήνα, Γρεβενών 1, 11855
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, αλλά και σε φοιτητές που χρειάζονται βοήθεια με βασικές έννοιες Φυσικής και Μαθηματικών 

Ονομάζομαι Κουρού Καδήρ, είμαι τελειόφοιτος φοιτητής στο τμήμα φυσικής ΕΚΠΑ και παραδίδω ιδιαίτερα στα μαθήματα Φυσικής , Μαθηματικών και Χημείας σε παιδιά, Γυμνασίου και Λυκείου.Τα μαθήματα γίνονται είτε δια ζώσης είτε ιδιαίτερα στο χώρο του μαθητή η στο χώρο το δικό μου (Γκάζι, ακριβός έξω από το μέτρο Κεραμεικός) είτε online μέσω skype με τη βοήθεια γραφίδας . Παρέχονται δικές μου σημειώσεις και εξωσχολίκο υλικό για ασκήσεις. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι πολύ υπομονετικός και οργανωτικός, ο μαθητής πρέπει να γνωρίζει όλες τις πτυχές ενός θέματος γιαυτο και θα καλύπτουμε ότι κενά υπάρχουν. Μπορείτε να κάνετε όσες χαζές ερωτήσεις θέλετε :) Στη Φυσική και στα Μαθηματικά δεν πρέπει να αφήνεις ούτε χλωρό κλαρί. Όσο αφήνουμε κενά ο μαθητής τόσο πιο πολύ δυσκολεύεται μετά και στην τελική τα μισεί αυτά τα μαθήματα. Εγώ θα φροντίσω να τα αγαπήσει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν έχω διδάξει μέχρι τώρα επίσημα, μόνο κάτι έννοιες έχω εξηγήσει σε κάτι φίλους μου στην Φυσική και τα Μαθηματικά. Γιαυτο κιόλας η τιμή ειναι χαμηλά και το πρώτο μάθημα δωρεάν.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου είχε πει κάποτε ένας καθηγητής ότι στα Μαθηματικά και στη Φυσική δεν υπαρχουν κακοί ή καλοί μαθητές αλλά υπάρχουν κακοί και καλοί δάσκαλοι. Ένας δάσκαλος με πάθος μπορεί να κάνει τον μαθητή να αγαπίσει αυτα τα μαθήματα και εγώ είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω και ετσι θα ήθελα να κανω και αλλα άτομα να τα αγαπήσουν αυτα τα μαθήματα. Και ο δεύτερος στόχος φυσικά είναι ο βιοποριστικός.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Γενικά μου εχουν πει ότι έχω ενσυναίσθηση, έτσι και από το σώμα του μαθητή μπορώ να καταλάβω αν ζορίζετε σε κάποιο κομμάτι. Αλλά πέραν από αυτό θα υπάρξουν ασκήσεις που θα πρέπει να λύσει ο μαθητής μόνος του είτε κατα την διάρκεια του μαθήματος είτε στο σπίτι, και έτσι θα μπορώ να βλέπω που υστερεί έτσι ώστε να επικεντρωθούμε εκεί. Επίσης θα πρέπει να εμπιστευόμαστε των μαθητή ότι θέλει πραγματικά να μάθει έτσι θα κάνει τις ερωτήσεις από μόνος του

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
0

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές