Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φαλάρης Λάμπρος

24 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Γειά σας, ονομάζομαι Λάμπρος Φαλάρης, είμαι 22 χρονών, φοιτητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ αναλαμβάνω την καθημερινή μελέτη μαθητών δημοτικού (όλα τα μαθήματα). Τα 2 πρώτα μαθήματα παρέχονται δωρεάν. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μοναδικός σκοπός μου είναι η επίδοση του μαθητή στο εκάστοτε μάθημα και η αντίληψη αυτού από μέρους του από όλες τις πιθανές πλευρές. Επιδιώκω να χτίσω τη γέφυρα για να περάσει απέναντι ο μαθητής. Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται, βασιζόμενος στις ανάγκες κάθε μαθητή. Το κάθε μάθημα είναι οργανωμένο πλήρως και υπάρχουν τακτικά διαγωνίσματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω μόνο διαδικτυακά (μέχρι νεωτέρας) σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου (α, β και γ τάξεις). Επίσης, εργάστηκα σε ιδιωτικό φροντιστήριο στην Ελευσίνα το σχολικό έτος 2022-2023.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία αποτέλεσε το όνειρό μου από παιδί και, δεδομένων όλων των κινήτρων που υπήρχαν από μέρους μου, εισαχθηκα στην Φιλοσοφική σχολή με 18.800 μόρια, έλαβα πολλές και σημαντικές γνώσεις με βασικότατο σκοπό να προσφέρω στους μαθητές.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε λεπτομέρεια του μαθήματος αποσκοπώ να την μεταδίδω στο μαθητή, ενσυναισθανόμενος τον.  Στόχος μου είναι να αντιλαμβάνομαι τις όποιες δυσχέρειες και αδυναμίες του παρατηρώντας τον τρόπο ανταπόκρισης του στο κάθε μάθημα. Δεν συνιστούν πρόβλημα για εμένα οι ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, τουναντίον · προσαρμόζω έτσι τη διδασκαλία εκ μέρους μου, ούτως ώστε ο μαθητής να επιδοθεί στο μάθημα και να εξελιχθεί μέσα από αυτό.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές