Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουτρουβιδέας Κωνσταντίνος

κιθάρα
Ενοργάνωση
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ωδείο εν οργάνοις
Πιστοποίηση - παραδοσιακή μουσική 1993 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πιστοποίηση - Μουσική Παιδαγωγική 0 Επαληθευμένο
Ελληνικό Ωδείο
Πτυχίο - κιθάρα 1997 Επαληθευμένο
Μακεδονικό Ωδείο
Πτυχίο - Ενοργάνωση 2011 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Δεκαετίες τώρα, απλοί υπηρέτες της μουσικής, η σπουδή της και το ταξίδι στο μαγικό της κόσμο, μας οδήγησε στην εφαρμογή της πλέον σύγχρονης διδακτικής της: Συμμετοχικό μοντέλο, προσιτό σε όλες τις ηλικίες για αποφυγή του άγχους της μελέτης, διδακτική ύλη σύμφωνα με τα θέλω του μαθητή αλλά και τα πρέπει του διδακτικού προγράμματος, ισορροπία ανάμεσα στη μουσική θεωρία και την μουσική πράξη, λογικές τιμές για προσιτή σε όλους διδασκαλία. Δεν μετατρέπουμε απλώς το ταλέντο σε δεξιότητα, καλλιεργούμε ανθρώπινες σχέσεις, δημιουργούμε μουσική αντίληψη.   Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες διδακτικές μεθόδους για όλες τις ηλικίες από 6-65+

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ.

Σπούδασα ΚΙΘΑΡΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ, ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ  στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ  και παρακολούθησα 4ετή μαθήματα στο τμήμα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του ωδείου ΕΝ ΟΡΓΑΝΟΙΣ σε  ΟΥΤΙ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΣΤΕΡΙΑΝΟ ΛΑΟΥΤΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ , με δάσκαλο το Χρήστο Τσιαμούλη. Μεταπτυχιακό στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

- Κιθάρα - Αρμόνιο - Βιολί- Φλογέρα- Φλάουτο- Τρίχορδο Μπουζούκι - Στεριανό Λαούτο - Ούτι- Μουσική Θεωρία - Αρμονία - Σολφέζ - Εναρμόνιση και μουσική συνοδεία-σύνθεση και μουσική παραγωγή- μοντέρνο και παραδοσιακό τραγούδι , βασισμένες στην πολύχρονη διδακτική και επαγγελματική μας πείρα, στο αναγνωρισμένο από το κράτος μουσικό μας εργαστήρι(ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ)

Μαθήματα μουσικής προπαίδειας από 6 ετών. Δυνατότητα εξ' αποστάσεως διδασκαλίας σε όλη την Ελλάδα μεσώ skype η viber ή ακόμα και δυνατότητα κατ' οίκον ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

• Διαμορφώνω ένα σύγχρονο σπουδαστικό μοντέλο βασισμένο στην ισορροπημένη ανάπτυξη μουσικής θεωρίας, τεχνικής του οργάνου, αλλά και ενθάρρυνση για ενεργή συμμετοχή στο μάθημα
• Προσαρμοσμένα ωράρια για εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές
• Η γνωριμία με τις νότες, τη μουσική θεωρία και το ρυθμό γίνεται σταδιακά, με βάση τη διδασκαλία του ρεπερτορίου
• Αρμονία και μουσική θεωρία αποτελούν μια ενιαία ενότητα, για καλύτερη αφομοίωση της ύλης
• Παίζω μαζί με το μαθητή, γιατί η πράξη υπερτερεί της θεωρίας

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 1988 ασχολούμαι  επαγγελματικά με τη μουσική, διδάσκοντας σε ωδεία και μουσικές σχολές και  συμμετέχοντας  σε διάφορα μουσικά σχήματα και χορωδίες.Το Μουσικό Καράβι είναι ένα αναγνωρισμένο από το κράτος μουσικό εργαστήρι,  στο οποίο από το 2013 είμαι υπεύθυνος σπουδών και αποτελεί την πιο πρόσφατη επαγγελματική μου δραστηριότητα.  Στόχος μου είναι  η διάδοση της μουσικής στο ευρύ κοινό και το ταξίδι στον πραγματικά μαγικό της κόσμο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος της μουσικής διδασκαλίας είναι η γνωριμία του μαθητή με τη μουσική. Θεωρία και πράξη είναι αλληλένδετα και αποτελεί πρόκληση το συναρπαστικό μάθημα που θέλω να δημιουργήσω, ως αποτέλεσμα των γνώσεων αλλά και της εμπειρίας μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει διαφορετικές προσδοκίες όταν απευθύνεται στο δάσκαλο για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν όχι μόνο η μεταδοτικότητα του δασκάλου, αλλά και η μεθοδικότητα, ο διαθέσιμος χρόνος για μελέτη και η θέληση του μαθητή. Σε γενικές γραμμές προσπαθώ να παραδίδω προσαρμοσμένο μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή, ώστε να γίνεται αυτό πιό κατανοητό και ελκυστικό.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
30
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές