Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσακοπιάκου Δήμητρα

Καλλιθέα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα αγγλικών online σε μικρές τάξεις (Α1 και πάνω ) . Δεν αναλαμβάνονται μαθητές μεγάλων τάξεων και γκρουπ . 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παράλληλα με την συνεχή εξέλιξη μου στα αγγλικά και έχοντας στα χέρια μου το πτυχίο Profficiency του Michigan , οι σπουδές μου συνεχίζονται μαθαίνοντας την Ιαπωνική , την Αραβική και την Ισπανική κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα περιφανή ! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν διαθέτω κατοικία αξιοσημείωτη επαγγελματική εμπειρία καθώς τώρα ξεκινάω τα βήματα μου αλλά δεν έχω σταματήσει να εξελλισω όσα ξέρω και να τα εμπλουτίζω με γνώσεις !

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ειμαι ένα άτομο που έχει στο μυαλό του τις γλώσσες σαν κάτι ευρύ και πολυδιάστατο , σαν έναν ξεχωριστό κώδικα του κάθε λαού . Ανέκαθεν μου άρεσε να διαβάζω και στα ελληνικά και στα αγγλικά και να προσπαθω μέσα μου να μεταφράζω ότι δεν μπορούσα να καταλάβω , γι αυτό επέλεξα την ενασχόληση γλωσσών . 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ανθρωπος με άνθρωπο διαφέρει , ο καθένας ιδιαίτερος με αλλά στοιχεία από τον άλλον αλλά κατέχω αρκετή υπομονή και διάθεση για να ξεκλειδώσω τον καθένα και να προδώσω τις ανάγκες του με το μαθήμα της γλώσσας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές