Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκιάτα Κριστιάν

Μηχανολόγος Μηχανικός
Ζωγράφου, Αττική
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Μηχανολόγος Μηχανικός 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους διδασκαλίας για γρήγορη και σε εμβάθυνση εμπέδωση της διδακτικής ύλης. 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με γνώμονα την ύλη του σχολικού βιβλίου και εξωσχολικών βοηθημάτων για περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων. 

Περιοχές κοντά στου Ζωγράφου αλλά και δυνατότητα μαθημάτων εξ'αποστάσεως. 

Τιμές προσιτές. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατανοώ τη σημασία της προσαρμογής των μαθημάτων στις ανάγκες του μαθητή. Επικοινωνώ συνεχώς μαζί του για να κατανοήσω τις περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση και αξιολογώ τις προηγούμενες επιδόσεις του. Επιπλέον, σημαντική θεωρώ είναι και η επικοινωνία μεταξύ εμού και του γονέα.

Για να κρατήσω το ενδιαφέρον, ενσωματώνω στα μαθήματα παραδείγματα και εφαρμογές που σχετίζονται με το εκάστοτε μάθημα. Παραδείγματος χάριν, εάν διδάσκω Χημεία, επικεντρώνομαι σε πρακτικές περιπτώσεις που αφορούν το συγκεκριμένο μάθημα και πως μπορεί να δει την σημασία αυτής της επιστήμης στην καθημερινότητά του.

Επιπλέον, αναγνωρίζω πάντα τις προσπάθειες του παιδιού και το ενθαρρύνω θετικά. Μέσω θετικών σχολίων, ενισχύω την αυτοπεποίθησή του και δημιουργώ μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μάθησης, μέσα στην οποία θέλω να καταλάβει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα από τα πρώτα μου φοιτητικά χρόνια, όταν ξεκίησα κυρίως σε παιδιά από το οικογενειακό μου περιβάλλον. Συγκεκριμένα, έχω ξεκινήσει από το 2019 και από τότε μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να βοηθάω μαθητές σε ανάγκες που έχουν για τα μαθήματα και να τους διευκολύνω όσο περισσότερο μπορώ. 

Άριστη συνεργασία με τους γονείς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι η επιλογή μου γιατί απλά λατρεύω να μοιράζομαι την αγάπη μου για τις θετικές επιστήμες. Θέλω να κάνω τα μαθήματα διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα για τους μαθητές, ώστε να τα αντιλαμβάνονται όχι μόνο ως υποχρέωση, αλλά ως κάτι που μπορεί να είναι πραγματικά ευχάριστο και συναρπαστικό.

Στοχεύω να ενθαρρύνω την αυτοπεποίθηση τους και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Θέλω να κάνω τη διαδικασία της μάθησης διασκεδαστική και εμπνευστική, γιατί και εγώ έχω βρεθεί στην ίδια θέση και χρωστάω να κάνω κάτι παρόμοιο, όπως έκαναν και οι δικοί μου καθηγητές για εμένα! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έναν μαθητή δεν μπορείς να τον καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτεί το παιδί, κάτι το οποίο προϋποθέτει χτίσιμο εμπιστοσύνης και υπομονή. Σταδιακά, μέσα κάποια μαθήματα, θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες, παρατηρόντας την απόδοσή του και θα αντιληθφώ τις περιοχές που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Μέσα από ασκήσεις, προβλήματα και βασικές ερωτήσεις κατανόησης, επικεντρώνομαι στον τρόπο σκέψης καθώς και σε αδυναμίες που τυχόν εμφανίζει ενώ μέσα απο επικοινωνία προσπαθούμε να επιλύσουμε μαζί τα οποιαδήποτε θέματα υπάρχουν. Ο κάθε καθηγητής έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ο κος Κριστιάν ανέλαβε τον υιό μου από την γ' γυμνασίου και συνεχίζει μαζί του μαθήματα στα Μαθηματικά και την Γεωμετρία μέχρι και τώρα που είναι α' λυκείου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του. Ο υιος μου στα συγκεκριμένα μαθήματα δεν έχει δυσκολίες και επιβεβαιώνετε από τους βαθμούς του σχολείου καθώς και από τους καθηγητές του. 

Παπακώστας Γιώργος
26.01.2024