Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φραντζής Απόστολος

Bachelor of Music in Piano, Conducting & Music Business/Management
Πτυχία
Βerklee College of Music
Πτυχίο - Bachelor of Music in Piano, Conducting & Music Business/Management 2020
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Αριστούχος απόφοιτος του Berklee College of Music της Βοστώνης με πολυετή εμπειρία παραδίδει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ πιάνου, θεωρίας, ανωτάτων θεωρητικών, σολφέζ, σύνθεσης/ενορχήστρωσης και διεύθυνσης ορχήστρας σε κάθε ηλικία και επίπεδο. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εκπαίδευση μου στο Berklee College of Music στη Βοστώνη, υπογραμμίζει ένα σύνολο δεξιοτήτων που γεφυρώνει την κλασική και τη σύγχρονη σφαίρα.

Με πάνω από 6 χρόνια διδακτικής εμπειρίας, ειδικεύομαι στο να μεταδώσω τα υψηλότερα πρότυπα στους μαθητές, που βελτιώθηκαν μέσω της εκπαίδευσής μου στο Berklee. Η ευέλικτη προσέγγισή στην εκπαίδευση μου επιτρέπει να διδάσκω ένα φάσμα μουσικών ειδών, από κλασική, σύγχρονη έως ελληνική, τουρκική ή αραβική, διασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και πολιτιστικά ποικιλόμορφη μουσική κατάρτιση. Είμαι ιδιαίτερα ικανός στο να προσαρμόζω μαθήματα για να καλύπτω τις μοναδικές ανάγκες των μαθητών, καλλιεργώντας όχι μόνο την τεχνική ικανότητα αλλά και μια βαθιά εκτίμηση για την πλούσια ταπετσαρία των παγκόσμιων μουσικών παραδόσεων. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Το μουσικό μου ταξίδι ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών, πυροδοτώντας ένα ισόβιο πάθος για τη μουσική. Στα 16 μου, κατείχα πανελλήνια διπλώματα ερμηνείας πιάνου, θεωρίας μουσικής, αντίστιξης, φούγκας, σύνθεσης και διεύθυνσης ορχήστρας. Αργότερα, σε ηλικία 18 ετών, έγινα δεκτός και συνέχισα τις σπουδές μου στο Berklee College of Music της Βοστώνη με παράγοντα την πίστη του ενός-και-μοναδικού Μίκη Θεοδωράκη για τις δυνατότητες μου, ο οποίος ήταν μέντορας μου κατά την διάρκεια της μετεφηβικής μου ηλικίας.

Στο Berklee College of Music, καλλιέργησα την εξειδίκευσή μου στο πιάνο, τη διεύθυνση ορχήστρας, τη θεωρία της μουσικής, τη σύνθεση και στο Music Business Management. Σπούδασα διεύθυνση ορχήστρας και σύνθεση δίπλα στους Francisco Noya, μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας τησ Βοστώνης, και τον Eric Stern, θρυλικό μαέστρο του Broadway της Νέας Υόρκης. 

Με πάνω από 6 χρόνια διδακτικής εμπειρίας, η δέσμευσή μου στη μουσική εκπαίδευση είναι ακλόνητη. Προσφέρω μαθήματα εξ αποστάσεως προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες, δίνοντας έμφαση στη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής στη γνωστική ανάπτυξη και τη συναισθηματική ευεξία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή του να γίνω εκπαιδευτικός μουσικής ήταν μια σκόπιμη απόφαση, οδηγούμενη από μια βαθιά αγάπη για τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής. Από την πρώτη μου επαφή με το πιάνο στην ηλικία των 5 έως την απόκτηση διπλωμάτων, το ταξίδι μου εδραίωσε μια βαθιά ριζωμένη επιθυμία να μοιραστώ τη γοητεία της μουσικής με άλλους. Καθοδηγούμενος από την επιδραστική έμπνευση που είχα την τιμή να έχω από τον θρυλικό Μίκη Θεοδωράκη και την εμπλουτισμένη εκπαίδευση που απέκτησα στην Αμερική, συνειδητοποίησα τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εκπαιδευτικοί στη διαμόρφωση του μουσικού ταξιδιού ενός ατόμου. Η απόφαση να γίνω καθηγητής μουσικής υπερβαίνει τις απλές φιλοδοξίες καριέρας - είναι για μένα μια αποστολή να καλλιεργείται το διαρκές πάθος για τη μουσική και να ξεκλειδωθούν οι εγγενείς δυνατότητες κάθε μαθητή. Η στιγμή που η εξέλιξη φωτίζει τα μάτια ενός μαθητή είναι μια πηγή χαράς που ωθεί τη δέσμευσή μου στον ακαδημαϊκό χώρο, ενισχύοντας την πίστη στη βαθιά και μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής, καθώς επίσης και στη διαμόρφωση του εγκεφάλου και της ψυχοσύνθεσης ενός ατόμου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η επίτευξη μιας προσαρμοσμένης και προσαρμοστικής προσέγγισης μου στη μουσική εκπαίδευση πηγάζει από μια πολύπλευρη τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μέσα από χρόνια αυστηρής εκπαίδευσης και ακαδημαϊκών αναζητήσεων. Η εις βάθος κατανόησή μου, τόσο των ελληνικών όσο και των διεθνών μουσικών επιρροών, μου επιτρέπει να προσαρμόζω τον τρόπο διδασκαλίας μου, παρέχοντας μια σταθερή βάση για την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών κάθε μαθητή. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής παιδαγογικής και μουσικοθεραπείας στο Harvard University κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Berklee, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της μεθοδολογίας στην διδασκαλία μου. Αυτά τα μαθήματα με εξόπλισαν με μια ολοκληρωμένη κατανόηση διαφορετικών στυλ μάθησης, γνωστικής ανάπτυξης και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών στρατηγικών. Αξιοποιώντας αυτή τη γνώση, μπορώ να προσαρμόσω τα μαθήματα ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις, τα επίπεδα δεξιοτήτων και τα πολιτισμικά πλαίσια, διασφαλίζοντας μια δυναμική και εμπλουτισμένη εκπαιδευτική εμπειρία για κάθε μαθητή. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές