Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδημητρίου Βούλα

Λιτόχωρο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι μάθησης στα Αγγλικά που θα σας καθηλώσει; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και ένα πάθος για τη διδασκαλία που θα σας καταπλήξει.

Τα Προσόντα μου:

  • Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη διδασκαλία, και εν δυνάμει μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα "Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης και Διεθνούς Γλώσσας" στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  • Περισσότερα από 20 έτη εμπειρίας στην εκπαίδευση μαθητών (ατομικά αλλά και σε ομάδα) σε όλα τα επίπεδα με 100% ποσοστά επιτυχίας σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.
  • Εξειδίκευση στην εξατομικευμένη διδασκαλία που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε μαθητή.
  • Χρήση νέων τεχνολογιών και διαδραστικών πλατφορμών για μια πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική μάθηση.
  • Ενασχόληση με τις τέχνες και τις επιστήμες, ενσωματώνοντας τις στη διδασκαλία για μια πιο πολυδιάστατη εμπειρία μάθησης.

Τι Προσφέρω:

  • Εξατομικευμένα μαθήματα που αναδεικνύουν τις δυνατότητες κάθε μαθητή.
  • Βιωματική προσέγγιση στη μάθηση που ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή και την εκφραστικότητα.
  • Προωθώ την ενασχόληση με τις τέχνες και τις επιστήμες μέσω της γλώσσας, ενισχύοντας τον συνδυασμό της γλωσσικής ανάπτυξης με τη δημιουργική έκφραση και την εξερεύνηση των επιστημών.
  • Εργαλεία και πόροι που συνδυάζουν την παραδοσιακή διδασκαλία με την τεχνολογία, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό περιβάλλον μάθησης.

Εάν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο της γλώσσας μέσα από μια μοναδική προσέγγιση μάθησης, επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς τη γλωσσική επιτυχία!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η φιλοσοφία μου ως εκπαιδευτικός είναι να μυήσω τον μαθητή στη γνώση μέσω της γλώσσας προωθώντας μια νοοτροπία ανάπτυξης. Για μένα η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι ένα ταξίδι στο κόσμο μέσω των Αγγλικών. Προσπαθώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες του μαθητή και μαζί να χαράξουμε την πορεία προς το στόχο. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω την Αγγλική γλώσσα εδώ και 20 έτη έχοντας δουλέψει σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, σε ιδιαίτερα μαθήματα και ως αναπληρώτρια σε δημόσια νηπιαγωγεία. Επίσης, έχω εργαστεί το χώρο της μετάφρασης και του υποτιτλισμού για εφτά χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση ενός καθηγητή να βλέπει τους μαθητές του να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες τους και να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα. Με χαροποιεί όταν οι μαθητές επιτυγχάνουν στους στόχους που θέτουν και ξέρω ότι έχω συνεισφέρει και εγώ σε αυτή την επιτυχία. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, προσφέρεται ένα πρώτο δωρεάν μάθημα γνωριμίας και έπειτα χρησιμοποιώ σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης όπως placement tests & needs analysis questionnaires. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές