Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούφαλη Βασιλική

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Βασιλική Κούφαλη και είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο ΕΚΠΑ. Το 2023 αποφοίτησα από το Κολλέγιο Αθηνών με άριστα. Κατέχω το δίπλωμα proficiency και παράλληλα με τις σπουδές μου κάνω γαλλικά. Διαθέτω άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες καθώς και ομαδικό πνεύμα με όρεξη για εργασία. Προηγουμένως έχω εργαστεί ως βοηθός μαθητών με ακαδημαϊκές δυσκολίες μετά το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων. Απολαμβάνω την διδασκαλία και είμαι κατάλληλη για τη μελέτη παιδιών δημοτικού και γυμνασίου για το μάθημα της ιστορίας, της γλώσσας καθώς και των αγγλικών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Απολαμβάνω τη διδασκαλία και τη στήριξη παιδιών με δυσκολίες μελέτης κυρίως λόγω της υπομονής, της επιμονής αλλα και της προθυμίας μου. Είμαι πρόθυμη να διαθέσω αρκετές ώρες από το πρόγραμμά μου τόσο για την άμεση διδασκαλία, όσο και για την έρευνα βοηθητικού υλικού (πχ σχετικά βίντεο, εξωσχολικά βοηθήματα, προσωπικές σημειώσεις) που θα κάνω μόνη μου για την περεταίρω διευκόλυνση του/της μαθητή/μαθήτριας χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί ως δασκάλα ιδιαιτέρων σε τρία παιδιά του γυμνασίου βοηθώντας τους στη μελέτη της ιστορίας. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που με ευχαριστεί καθώς μου αρέσει να βοηθάω. Ως κύριο κίνητρο έχω την στήριξη των μαθητών ώστε να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να τις αναδείξουν. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα άνετο για τον μαθητή περιβάλλον ώστε να μου εκφράζει την κάθε του απορία για να εστιάσουμε εκεί παραπάνω, κάτι που θεωρώ πως κατέχω λόγω της αμεσότητάς μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον οι μαθητές είναι περισσότερο πιθανόν να μου εκφράσουν τυχόν απορίες και να εστιάσουμε σε αυτές. Εάν ο μαθητής δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πού δυσκολεύεται, θα τον κατευθύνω κάνοντας ερωτήσεις και εξετάζοντας την πορεία του τόσο λεκτικά όσο και γραπτά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές