Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μακρυνικόλα Κατερίνα

Υπουργείο Εθνικής Παιδείας κ Θρησκευμάτων
Αγγλικα
Πτυχιο στις Επιστήμες με ειδικότητα στην Βιολογία
Πτυχία
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ε
Πτυχίο - Υπουργείο Εθνικής Παιδείας κ Θρησκευμάτων 1995
University of Michigan
Πτυχίο - Αγγλικα 1988
SAINTS JOHNS UNIVERSITY
Πτυχίο - Πτυχιο στις Επιστήμες με ειδικότητα στην Βιολογία 1980
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι native speaker της αγγλικής γλώσσας με πάνω από 35 χρόνια προϋπηρεσίας στη διδασκαλία. Έχω εμβαθύνει στη διδασκαλία όλων των επιπέδων, από το βασικό έως το προχωρημένο, καθώς και σε εξετάσεις όπως το Lower, το Michigan, το TOEIC και πολλές άλλες.

Με την προσωπική μου προσέγγιση στη διδασκαλία, εστιάζω στις ανάγκες και τις δεξιότητες κάθε μαθητή. Δημιουργώ ένα περιβάλλον που προάγει την επικοινωνία και την αυτοπεποίθηση, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και την πρόοδο. Είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε τις γραπτές επικοινωνιακές σας δεξιότητες, είτε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για τις προφορικές και γραπτες εξετάσεις, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα ,μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει δίχως να αξιοποιήσετε την εμπειρία και την αφοσίωση που μπορώ να φέρω στην εκπαίδευσή σας !

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επειδή είμαι καθηγήτρια αγγλικών που δεν διδάσκει απλα γλώσσα, αλλά δημιουργεί μια εμπειρία μάθησης που εμπνέει. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, φέρνω την αγάπη μου για τη γλώσσα και την πλούσια πείρα μου σε κάθε μάθημα. Και όταν επιλέγετε εμένα, επιλέγετε τη δέσμευσή μου να σας βοηθήσω να φτάσετε στους στόχους σας και να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των δυνατοτήτων σας στην αγγλική γλώσσα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Καθώς έχω περίπου 35 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, έχω εργαστεί τόσο σε κέντρα ξένων γλωσσών όσο και παρέχοντας ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης και διαδικτυακά. Έχω διδάξει μαθητές από παιδιά δημοτικού έως και ενήλικες σε διάφορα επίπεδα αγγλικων γνώσεων αλλα και σε κομμάτια με ειδική ορολογία πάνω σε κομμάτια τις δουλειας τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή πιστεύω ότι η γνώση είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που μπορούμε να δώσουμε στους άλλους. Το κίνητρό μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου για την αγγλική γλώσσα με τους μαθητές μου και να τους εμπνεύσω να εξερευνήσουν νέα επίπεδα γνώσης και κατανόησης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ως καθηγήτρια αγγλικών, χρησιμοποιώ διάφορες προσεγγίσεις. Παρατηρώ προσεκτικά τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των μαθητών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για να καταλάβω ποια είναι οι ανάγκες τους. Χρησιμοποιώ διαφορετικές μεθόδους αξιολόγησης για να αξιολογήσω τις γλωσσικές τους ικανότητες και τις ανάγκες τους τοσο στον προφορικο οσο και στον γραπτο λογω . Επικοινωνώ ανοικτά με τους μαθητές μου, ακούω τις ανησυχίες και τις προτιμήσεις τους και ρωτώ για τους γλωσσικούς τους στόχους. Αναλύω τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων και τις επιδόσεις τους για να κατανοήσω καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους. Καθώς κατανοώ καλύτερα τις ανάγκες των μαθητών μου, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου και παρέχω εξατομικευμένη υποστήριξη που τους βοηθά να επιτύχουν στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
35

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές