Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαμαντίδου Φωτεινή

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Hello! Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (BA in English Language and Literature). Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (MA in Creative Writing). Παραδίδω online μαθήματα αγγλικών σε πρωινές (9 πμ-2 μμ) και βραδινές ώρες (9 μμ- 12μμ). Τιμή: 15€ / ώρα 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω εμπειρία στην προετοιμασία διπλωμάτων πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας με 100% επιτυχία (ECCE, ABLE / ECPE, CPE, ALCE). Έχω ακόμα εμπειρια στα μαθήματα Αγγλικών για επαγγελματικούς λόγους (tourist service / business English). 
Για την εκπόνηση των μαθημάτων, επιλέγονται βιβλία που ταιριάζουν στο γνωστικό και αγγλόφωνο επίπεδο των μαθητών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώ και δικο μου υλικό γραμματικής και λεξιλογίου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπόνησα την πρακτική μου άσκηση σε Ιδιωτικό Δημοτικό σχολείο με έμφαση στα  αγγλόφωνα προγράμματα. Εργάζομαι σε φροντιστήρια από το 2018, ενώ παράλληλα παραδίδω και ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες σε επίπεδα Junior - Proficiency.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα από πολύ μικρή ηλικία την διδασκαλία των αγγλικών, λόγω βαθιάς αγάπης για την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα, όπως και την αγγλική λογοτεχνία. Εργάζομαι από την πρώτη κιόλας μέρα στο αντικείμενο μου με ενδιαφέρον και πάθος. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον γραπτό λόγο, καθώς και της χρήσης της Δημιουργικής Γραφής ως διδακτική μέθοδος εξοικείωσης με την αγγλική γλώσσα και το Writing.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών εξετάζονται με ένα Language Acquisition Test, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν αδυναμίες αλλά να καθοριστεί και το επίπεδο του μαθητή, το δίπλωμα που του ταιριάζει αλλά και τα βιβλία και το εκπαιδευτικο υλικό που θα χρησιμοποιηθούν κατά τα μαθήματα. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές