Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κεραμάρη Ευαγγελία

έως 30 ετών
φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - φιλόλογος 2018
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Νέα πτυχιούχος του τμήματος φιλολογίας του ΑΠΘ με εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές/μαθήτριες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης στο σχολείο αλλά κυρίως την αύξηση της αυτοπεποίθησης του σε μαθήματα που θεωρεί «δύσκολα» όπως η νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και η ιστορία.  τιμές: 8-10 ευρώ (συζητήσιμες).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μου αρέσει να εξυπηρετώ τους ανθρώπους ,είμαι πολύ κοινωνική, ευδιάθετη, φιλική, υπομονετική και χαρούμενη σαν άνθρωπος. Επίσης μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και προωθώ ένα μάθημα αλληλεπίδρασης και όχι την στείρα μάθηση σύμφωνα με το δασκαλοκεντρικό μοντέλο.Χαρακτηριστικά η μεθοδικότητα, οι νέες εκπαιδευτικές μέθοδοι και η προσήλωση στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

1. Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου. 2. Διόρθωση κειμένων (φιλολογική επεξεργασία)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου η βέλτιστη απόδοση της/του μαθήτριας/μαθητή με όσον το δυνατόν καλύτερη συνεργασία καθηγητή-μαθητή. Άριστη προετοιμασία από το σπίτι για τις δύσκολες απαιτήσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διάθεση για προσφορά και ενίσχυση των εκπαιδευτικών ικανοτήτων των νέων με φιλικές τιμές, χωρίς ο μαθητής να επιβαρύνεται περισσότερο με φόρτο εργασίας και από τα ιδιαίτερα μαθήματα. Αρκεί η συμμετοχή και η προσοχή την ώρα του μαθήματος.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

«Ακούγοντας» την ανάγκη του. Διαβάζοντας τον χαρακτήρα του,τον τρόπο που μαθαίνει καθώς ο τρόπος αυτός διαφέρει για τον καθένα μας, η σχέση με την ίδια μάθηση είναι διαφορετική, αλλά ο στόχος είναι κοινός: να βελτιώνεται συνεχώς ο μαθητής αλλά και για να γίνεται καλύτερος άνθρωπος ! Με τον καιρό καταλαβαίνουμε πάντα περισσότερα για τον μαθητή μας αλλά ακόμη και από την πρώτη εντύπωση, η οποία δεν παύει να είναι καθοριστική. Ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός για εμάς και έτσι τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ανάλογα με την συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές